Najde Shrek nevěstu na Slovensku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Najde Shrek nevěstu na Slovensku?

Vybere si Shrek v Nevěstě pro milionáře dívku svého srdce?
Vybere si Shrek v Nevěstě pro milionáře dívku svého srdce? (Aha!: Dalibor PUCHTA, TV Markíza)

PRAHA/BRATISLAVA – A je to tady! Světoznámá reality show Nevěsta pro milionáře vtrhla do slovenské televize Markíza. A jedním z adeptů na ženicha, o kterého se dívky budou bít, je i vítěz »novácké« reality show Velký bratr (Big Brother) Shrek alias David Šín (28)!

Nevěsta pro milionáře se začne vysílat již 28. dubna a o bohatého chlapa se v ní poperou nejen Slovenky, ale i Češky a Moravanky! A možná, že v ní zazáří i milionář Shrek! „Máte pravdu. Televize Markíza mi volala a pozvala mě na konkurz, poněvadž mne do soutěže přihlásili kamarádi,“ svěřil se deníku Aha! Shrek. „Ještě nějaké ty peníze mám, tak se pod slovo milionář můžu schovat, ale opravdu nevím, zda do toho půjdu,“ dodává Shrek, který si vítězstvím ve Velkém bratru připsal na své konto osm milionů korun.

Pětadvacet slovenských a českých žen se bude snažit získat přízeň pravého nefalšovaného milionáře. V pražském Divadle Rubín se konal casting, z něhož vzešlo deset českých dívek, které se budou bít o milionovou výhru. Nejmladší z nich je 18 let a nejstarší »vdavekchtivé« ženě je 55 let. Milionář bude zvát ženy na rande buď sólově, či skupinově. Ta, které z nich odmítne dát růži, je automaticky ze hry vyřazena. Do finále postoupí dvě finalistky, z nichž si milionář vybere tu pravou. Až po společné dovolené se však oba rozhodnou, zda soutěž skončí happy endem, či nikoli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.