Sarajevo na Vondráčkovou! Hvězdy na Primě končí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sarajevo na Vondráčkovou! Hvězdy na Primě končí!

Helena Vondráčková přišla o svůj pořad. Prima slibuje jiný, ale dodrží to?
Helena Vondráčková přišla o svůj pořad. Prima slibuje jiný, ale dodrží to? (Aha!: Petr Novotný)

PRAHA – Sotva letadlo se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou (59) a fotbalovým týmem celebrit Amfora odstartovalo z ruzyňského letiště a zamířilo směr Kambodža, přišla z televize Prima šokující zpráva.

Sotva letadlo se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou (59) a fotbalovým týmem celebrit Amfora odstartovalo z ruzyňského letiště a zamířilo směr Kambodža, přišla z televize Prima šokující zpráva. Hudební soutěž Hvězdy u piana, kterou Vondráčková moderovala, končí!

Počkala si Prima, až bude Helena daleko, aby se nemohla nijak bránit? „Formát pořadu i jeho obsazení byly velmi kvalitní, nicméně jeho sledovanost a ekonomické výsledky nesplňovaly naše očekávání,“ říká výkonný ředitel Primy Petr Chajda s tím, že Vondráčkové nabídne jinou spolupráci.

Neoficiálně už Prima našla i viníky. „Prima »Hvězdy« zabila špatným nasazením na páteční večer proti silné konkurenci. Také měly být zaměřené na mladší diváky, to vše ale byla špatná rozhodnutí předchozího vedení televize,“ šušká se na Primě. „Smlouva nám zakazuje komentovat činnost producenta,“ říká Martin Michal, Helenin manžel a manažer s tím, že o další spolupráci s Primou se teprve bude jednat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.