Legendární zpěvák Víťa Vávra (62): Život plný utrpení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Legendární zpěvák Víťa Vávra (62): Život plný utrpení!

Artróza kyčle a alkoholová minulost se mu vepsaly do tváře.
Artróza kyčle a alkoholová minulost se mu vepsaly do tváře. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Smutný pohled. Lamač dívčích srdcí 80. let Víťa Vávra (62) vypadá k nepoznání. Zpěváka a bubeníka trápí silná artróza kyčle. „Bojím se operace,“ přiznal na oslavě narozenin skladatele Petra Hanniga (70).

Ženy mu v minulosti klečely u nohou, které ho teď sotva nesou. Utrpení, jež zpívající bubeník při každém kroku prožívá, se mu už zřejmě natrvalo vepsalo do tváře, poznamené navíc jeho přiznanou alkoholovou minulostí. Přitom je Víťa kromě syna Filipa z prvního manželství otcem teprve dvanáctileté dcery Viktorky. „Narodila se, když mi bylo padesát. Žena chodila dál do práce a já se doma staral, vodil ji do kroužků a tak podobně. To jsem ještě mohl hrát fotbálek,“ vzpomíná smutně muzikant.


Na operaci kyčle ale zatím interpret Hannigových hitů jako např. Citronová holka či Dívka z heřmánkové návsi jít nechce. Když se zvedne od stolu do svých úctyhodných dvou metrů a jde si na terasu zakouřit, bolestně kulhá. Jeho trýzeň je tak zřejmá, že se dá skoro nahmatat.

Usmíření s Lucií Bílou
Petr Hannig nastartoval před lety kariéru Lucie Bílé (49). Napsal jí první hit Neposlušné tenisky a právě on vymyslel Haně Zaňákové její pseudonym. Jenže pak se rozkmotřili. Lucie Hanniga ve své knize označila za lovce lebek. Skladatel pak se zpěvačkou několik let nemluvil. Zatímco před pěti lety na jeho 65. narozeninách zpěvačka chyběla, na sedmdesátiny dorazila. Padli si do náruče. Bílá dokonce oslavenci věnovala vlastnoručně dělaný růženec.

 



Přečtěte si
koko61
23. 1. 2016 • 00:55

Nebýt Špinarový, tak by o Vávrovi nikdo nevěděl. To ona ho někam dokopala. Mandat - nemáš pravdu. To že spolu vše prochlastali, ona se z toho časem dostala, ale Vávra pokračoval dál, to už byla jiná kapitola. Ale, že je teda hnusnej, to teda je. Ani kolo bych si o něho neopřela, bohužel.

mekanik
22. 1. 2016 • 23:12

vypadá jak starej Brůna

-bello-
22. 1. 2016 • 18:24

No asi je to pekelná bolest .Chudák vypadá děsně.Řekla bych, že měla Špinarová kliku, že se to rozpadlo.Dnes by to byl balvan u jejích nohou.Ona si život srovnala, je energická, furt zpívá, je usměvavá ,má své zájmy a starostlivého syna a vypadá spokojená . Nechápu, proč se tam mluví o Lucii Bílé. To, že je blbá a ráda žvaní na témata, kterým stejně nerozumí je dávno známý

mandat
22. 1. 2016 • 16:38

Vavra byl blbec cely zivot, pokousel se o cosi, cemu se rika zpev,To, ze se nechal uhnat Spinarovou , to byla katastrofa.Ta mu vzala minimalne 10 let zivota, ta nemozna baba.Ted je ta zrujnovanej, ze se neda ani o tom mluvit.Hruza.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.