Zlata Adamovská (56): Z natáčení do špitálu! Podezření na infarkt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zlata Adamovská (56): Z natáčení do špitálu! Podezření na infarkt!

Nechybělo mnoho a Zlata Adamovská se své životní role nemusela dožít...
Nechybělo mnoho a Zlata Adamovská se své životní role nemusela dožít... (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Už deset let exceluje jako doktorka Běla Páleníková Valšíková v Ordinaci v růžové zahradě. Stačilo ale málo a vůbec se své životní role nemusela dožít! Zlata Adamovská (56) při práci na Hříchách pro pátera Knoxe zkolabovala. „Byla jsem na dně svých sil,“ přiznala po letech herečka.

Ve 33 letech jí šlo o život. Hříchy, které se od neděle znovu vracejí na obrazovky ČT, se totiž nenatáčely, ale vysílaly naživo! Dnes při výrobě současných seriálů mněco nepředstavitelného. „Napřed jsme měli generálku a pak se dělalo živě. Takže nešlo nic vrátit zpátky,“ vzpomíná Adamovská. Byla hlavní hvězdou. Představovala zpěvačku Evu Adamovou, která vždy napomůže vyřešit detektivní zápletky. A ještě k tomu zpívala.


Po generálce posledního 10. dílu první řady herečka zkolabovala. Podle všech příznaků se štáb obával infarktu! „Převezli mě do nemocnice, kde lékaři konstatovali úplné vyčerpání a doporučili mi na pár dní zcela vysadit,“ říká herečka. „Jenže to nešlo, musela jsem ještě odehrát přímý přenos. Tehdy jsem si opravdu sáhla až na dno,“ přiznala s odstupem Adamovská. Měla pak na těle upevněný přístroj, který ukazoval celkovou zátěž. Prý se rovnala osmihodinové směně horníka v dolech!



Přečtěte si
jity
16. 1. 2016 • 09:09

Zlata dlouho vypadala pořád pěkně a stárnutí holt přišlo najednou. Kouření také nepřidá, jak na pleti, tak na zdraví, ale která herečka nekouří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.