Ewa Farna (22): V hledáčku americké justice! Co ta holka provedla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ewa Farna (22): V hledáčku americké justice! Co ta holka provedla?

Ewa Farna má pořádný problém!
Ewa Farna má pořádný problém! (Foto: Marek Pátek)

Zpěvačka Ewa Farna si zadělala na pořádný průšvih. Přestože se věnovala i studiu práv, podcenila jednu velmi důležitou věc. A pořádně se jí to vymstilo.

Řeč je o písni Mám boky jako skříň, která se šíří sociálními sítěmi jako lavina. Farna si totiž nezajistila svolení autorů k použití hudby písničky All About That Bass, kterou zpívá Megan Trainor.  Americký vydavatel songu její jednání odhalil a zdá, že pro Ewino vysvětlení, že šlo jen o legraci, nemá pochopení.

„Písnička, která měla být legrace, začala být publikem brána mnohem lépe, než moje vážně míněné písničky. Najednou volala rádia, že potřebují zvukovou stopu,“ vysvětlila Farna týdeníku Sedmička. „Jenže díky tomu se ozval i americký publisher, jemuž covery normálně nevadí. Vzhledem k tomu, že se to stalo hodně populární, rázem ucítil střet zájmů a začal volat, co se děje a proč jsme mu tu verzi nedali schválit,“ vysvětlila zpěvačka v rozhovoru pro DVTV.

Vzhledem k tomu, že potřebné povolení Farna zatím nemá, nemohou zmíněnou píseň hrát rádia a nesmí zaznít ani na koncertě. „Autorům originálu jsme nedávno poslali veškeré podklady a čekáme, jestli mi to schválí, nebo ne,“ zakončila populární zpěvačka.

 

 

 



Přečtěte si
lipno
15. 1. 2016 • 09:49

Zajímavé. Kdy Farna o tom mluvila u Veselovského a kdy to zveřeňjnilo Haha

ararat
15. 1. 2016 • 08:49

Markéto- bello- tak kdo je památkář2,napiš nám to tady,ty jsi jako skříň ze 130kliy

-bello-
15. 1. 2016 • 00:24

Hm, takže jsme všichni stopli Dance Radio a vrhli se na youtube. V US můžou být klidný, je to děs.Farna to nedává http://jdem.cz/bu9gh7

eisenbieger
14. 1. 2016 • 15:53

vetsina hitu z venku v cesku nikdo nehlasi a rovnou je predelavaj bez svoleni a mastej to jako by se nechumelilo ...vzdyt na tech uradech a organizacich to sedi samej estebak ktery ty prusery umej smect pod koberec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.