Ticho o katovi taxikářů konečně prolomeno aneb znalci v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ticho o katovi taxikářů konečně prolomeno aneb znalci v akci!

Na místě činu.
Na místě činu. (Aha! – David Malík)

Šéf pražské mordparty, která má tzv. v prádle vraha tří taxikářů, konečně promluvil. Nečekejte ale žádné podrobnosti, jde spíše o četbu mezi řádky!

"Bude to dlouhá cesta, než by se mohlo k případu taxivraha něco zvěřejnit. Mohu říct pouze to, co zvěřejnilo státní zastupitelství. Že byla obviněna osoba ze tří vražd, že je stíhána," tajnosnubně prozradil vedoucí 1. oddělení Josef Mareš v deníku Blesk. Když pak, ale v témže rozhovoru přidal ještě způsob, kterým postupují, světla na konci tunelu přibylo!

"Probíhá ohledání místa činu, kolegové z operativy shánějí a vyslýchají svědky a pátrají po horké stopě, vyšetřovatel je v kontaktu se státním zástupitelem a projednává s ním právní postup. Pak záleží na znalcích, jak nám zpracují stopy a jak z nich můžeme těžit," dodal Mareš. S tímhle se už dá tedy pracovat: když si uvědomíme, že pátrání trvalo zhruba 2 roky a pachatel je vyslýchán přes dva měsíce a dosud nic, je nad slunce jasné jedno! Vrahoun zřejmě nespolupracuje, mlčí a kriminálce nezbývá než se spolehnout na práci znalců. Všichni jsou navíc pod obrovským tlakem kvůli případu Kramný a tudíž nesmí udělat sebemenší chybičku, aby jim pachatel nevyklouzl.



Autor: 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.