Podlý útok na Andreu Verešovou: Tyhle fotky neměl nikdo vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podlý útok na Andreu Verešovou: Tyhle fotky neměl nikdo vidět!

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Aha! - Martin Hykl)

Andrea Verešová se jako maminka dvou dětí pyšní záviděníhodnou postavou. Po poslední přehlídce spodního prádla, kde Andrea předváděla, se však dočkala doslova odporného útoku. Sama kráska tvrdí, že někdo ji chce zdiskreditovat…

Po přehlídce se totiž objevily fotky jejího zadečku, které mají dokazovat, že i ona má na svém těle nedostatky. Detailní záběr totiž ukázal na jejím pozadí cosi jako strie. „Já na žádné fotce strie nevidím, maximálně stíny, díky špatnému osvětlení, které se při pohybu měnilo,“ vyjádřila k nařčení Verešová pro server Topky.sk a dodala, že všichni jsme přeci lidé a ona prý naštěstí zatím celulitidu ani strie nemá.

„Je mnoho fotek, ze kterých se dá objektivně posoudit, jak můj zadek vypadá. Toto je zkrátka jen něčí snaha uškodit mi,“ dodala modelka s tím, že se snaží být profesionálkou, ale i přesto je jí to líto.

Anketa

Co je na zadečku Andrey Verešové?
Celkem 815 hlasujících



Přečtěte si
antonuis.j
29. 12. 2015 • 09:58

Tlustá bábo, ozvala ses, ty máš celulitidu i na uších, hnusoto. A ještě tě nesmazali? Jo, vlastně až příští týden se tu zjevíš pod stotisícím nickem, obludo, ale psát budeš pořád stejně debilně, závistivá žlučovitá primitivní zrůdo.

antonuis.j
28. 12. 2015 • 13:23

Teriny si nevšímej, je to jedna ohyzdná a chudá stará tlustá babizna bez rodiny, přátel i chlapa, žlučovitá pologramotná trapná hydra dusící se závistí.

ellenic
28. 12. 2015 • 13:18

teriyaki Ono to není s tou mou celulitidou tak strašné a manžel to neřeší. Ten je maximálně spokojený (teď se smál, když jsem se ho na to zeptala). Já jsem spokojená, když se hezky obléknu, upravím a skryté věci mne nezajímají. Když jsme na dovolené, tak si užíváme sluníčka, moře, procházky , společné chvíle a takovéhle věci jsou mi jedno.

-bello-
25. 12. 2015 • 13:43

robin5 a možná uvidí, že tam kromě strií má i obtisklý záchodový prkýnko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.