Lucie Trnková & Ali Amiri: Taneční orgie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lucie Trnková & Ali Amiri: Taneční orgie!

Lucie a Ali tančili jak o život.
Lucie a Ali tančili jak o život.

PRAHA – Hlavní město má nový luxusní koktejl bar! A českým celebritám koktejly očividně hodně chutnají. Jak si totiž jinak vysvětlit, že na otevíračku baru Euforia v Žitné ulici jich přišly doslova zástupy.


Své partnery sem přivedly nejen nové české missky, ale třeba i herec Pavel Trávníček! A modelka Lucie Trnková předvedla taneční orgie se SuperStárem Alim Amirim.

Účast hostů zřejmě trochu překročila i plány pořadatelů, a tak se v Euforii lidé místy mačkali více než v tokijském metru. Nejlépe si s tlačenicí poradil syn baviče Petra Novotného Pavel, který zasedl na bar a odtud se odmítal kamkoliv přemístit. Pavel Trávníček dorazil se svou mladou přítelkyní Monikou Fialkovou. „Byl jsem požádán, abych se stal kmotrem Euforie, a tak jsem tady,“ smál se u vchodu herec.

Poprvé na veřejnosti představil svou novou lásku i zpěvák a hudebník Zdeněk Style Hrubý. „Jmenuje se Radka a jsme spolu asi měsíc. Pracuje jako kosmetička a poznali jsme se přes kamarádku,“ prozradil deníku Aha! Zdeněk. Podle zdrojů z okolí je právě Radka onou múzou, která hudebníka inspirovala na jeho nové desce plné balad.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha!: Martin Přibyl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.