7 NEJ... z Českého slavíka! Chvílemi to bylo o prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

7 NEJ... z Českého slavíka! Chvílemi to bylo o prsa!

Lucii Vondráčkové to moc slušelo...
Lucii Vondráčkové to moc slušelo... (Foto Aha!: David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan)

Skandály, trapasy a odvážné dekolty! I to byl jubilejní, 50. ročník ankety Český slavík Mattoni 2015. A přesto, že všechny a vše zastínil svým nečekaným příchodem Karel Gott (76), ostatní se také blýskli...

NEJvětší pařmen
Na večírek po skončení přímého přenosu přišlo, na rozdíl od minulých ročníků, velmi málo lidí. Nechyběl zde ale zpěvák Michal Malátný (45), který se zřejmě rozhodl pít i za ty, kteří nedorazili. V konzumaci červeného vína strčil všechny do kapsy.

NEJstřeženější místo
Ze strachu z teroristického útoku obsadila těsně před odpolední generálkou budovu Státní opery policie. „Přijela jednotka se psy a prohledali to tady. Je to prostě těžká doba,“ řekl Aha! šéf pořádající agentury Jaroslav Těšínský. Policie asistovala před budovou až do skončení akce.

NEJhezčí pár
Pár tvoří Lucie Borhyová (37) a Rey Koranteng (41) jenom v rámci práce na televizní obrazovce. Kdyby se ale volila nejhezčí a nejejsladěnější dvojice večera, vyhráli by na plné čáře. Společně spolu přišli do opery a jako jedni z mála dorazili i na after párty v hotelu Ambassador.

NEJvětší dekolt
Jakmile Lucie Vondráčková (35) sundala kabát, ohromila všechny odvážným dekoltem. Během přenosu jí ale zkazila náladu tenistka a jedna z předávajících cen – Karolína Plíšková (23). V dekoltu měla sice menší objem, zato ho měla až na břicho.

NEJvětší trapas
Když se Tereza Pergnerová (41) objevila na pódiu, aby předala cenu Zlaté slavici, zepředu vypadala v overalu jako hvězda. Když se ale otočila nechtěně zády, ukázala bílou šňůru od mikroportu přes celá záda přilepenou lepenkou.

NEJrychlejší úprk
Jako blesk a ve vší tajnosti zmizela během přímého přenosu Lucie Bílá (49). Poté, co si převzala 18. Slavíka za vítězství v kategorii zpěvačka, sbalila cenu a kytici a z opery téměř utíkala do připraveného auta, které ji vezlo na koncert do Karlových Varů.

NEJvětší šok
Kontroverzní plzeňská skupina Ortel s lídrem Tomášem Ortelem (39) překvapivě zabodovala hned dvakrát. V kategorii Skupiny byla druhá a jejich zpěvák byl dokonce na třetím místě hned za Karlem Gotem a Tomášem Klusem. Už po nominacích vzbudili vlnu nevole, protože v písních varují před islámem a imigranty.

Zagorová fandí Ortelu

S oceněním skupiny Ortel souhlasí i Hana Zagorová (69). „Zrovna dnes jsme si četla texty skupiny Ortel a musím přiznat, že jsem na nich neshledala nic pohoršujícího. Ba naopak, musím s některými věcmi souhlasit. Jsou tam věci proti válce a píše se tam o Paříži, což je momentálně hodně aktuální téma,“ svěřila se A ha! zpěvačka.




Přečtěte si
mirkazam
3. 12. 2015 • 15:50

Tentokrát to bylo o prsa....ale příští akce /pokud se bude konat /,tak už se vyrukuje prostě donaha.Všimněte si ,jak si pořád na všech těch veřejných soutěžích u nás i ve světě ,,hvězdy "ubírají na oděvech...prsa ven ,rozparky až k bradě,kalhotky ..věc zanedbatelná...Tak to se máme na co těšit...

trhnisinadledvinkou
1. 12. 2015 • 10:47

no, vondrajda vypadala jak bedna kytu a obecní kojná, zřejmě nemá doma zrcadlo a nebo má málo sebekritiky.. a když se v tý kanadě poflakuje, tak by třeba mohla začít chodit na zpěv, neb to bylo šílený, co tam skřehotala

mirkazam
1. 12. 2015 • 10:22

K dyž zpěv stojí za prd,tak se vyrukuje s kozama...

brunos
30. 11. 2015 • 20:34

Jak můžou vyhrávat ta uječená koza Bílá a Vondráčková která kdysi zaskřehotala pár písniček a už tu ani nežije.

nicnezpravda
30. 11. 2015 • 18:55

Vondráčková měla kryt na bradavkách aby jí tam neteklo mléko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.