Hana Zagorová: Přinesla zápisné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hana Zagorová: Přinesla zápisné!

Hana Zagorová  (na snímku s Ivanou Jirešovou) na velikonočníoslavu přinesla své zápisné do DivadlaKalich a k návratu na jeviště po třiceti letech.
Hana Zagorová (na snímku s Ivanou Jirešovou) na velikonočníoslavu přinesla své zápisné do DivadlaKalich a k návratu na jeviště po třiceti letech. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Herci z muzikálu Jack Rozparovač si ve středu večer udělali prodlouženou velikonoční pomlázku. Po dalším úspěšném představení snesli na velikonočně vyzdobené stoly v zákulisí nejrůznější lahůdky, které doma dopředu připravili a pohostili své muzikálové kolegy.

Třeba Hana Zagorová (60) nechala napéct mazance, štoly, beránky a přinesla koš čokoládových vajíček a bednu šampaňského. Takže nakonec bylo docela veselo. Velikonoční oslavu zpěvačka využila ke svému »zápisnému« do divadelního světa. Jack Rozparovač je pro ni totiž návratem na divadelní jeviště po třiceti letech.

„Když jsem na nabídku Divadla Kalich kývla, ani jsem si dopředu neuměla představit, jak moc příjemná spolupráce na Jacku Rozparovači bude. Setkala jsem se tu se spoustou báječných lidí a získala práci, která mě těší a naplňuje,“ svěřila se Zagorová, která přípitkem v zákulisí divadla opravdu nešetřila a ještě se u toho příjemně pobavila.

Roman Říčař, který alternuje s Jiřím Langmajerem a Filipem Blažkem hlavní roli, se blýskl, když donesl všem něco teplého do žaludku, a pohostil tak kuřecími nudličkami po indicku s pákistánskou rýží nejednoho labužníka.

Jen pomlázka zůstala zahálet. Nikomu z přítomných herců se nechtělo herečkám »masakrovat« pozadí. „Právě mám za sebou pět vražd, nechtějte po mně ještě výprask,“ vysvětloval Jiří Langmajer, který ten večer hrál Jacka Rozparovače, a právě proto ho velikonoční zvyk nelákal. Večerní popovídané se překvapivě zúčastnila i Daniela Šinkorová, které se dostalo obdarování velkým plyšovým králíkem s překrásnou kyticí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.