Nejstarší Gottova dcera Dominika v slzách: Ivana jí tátův nádor tajila! Dozvěděla se o tom až jako všichni ostatní... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejstarší Gottova dcera Dominika v slzách: Ivana jí tátův nádor tajila! Dozvěděla se o tom až jako všichni ostatní...

Nejstarší Slavíkova dcera je strachy bez sebe.
Nejstarší Slavíkova dcera je strachy bez sebe. (Foto: Facebook, herminapress.cz)

Je tohle normální? Nejstarší dcera Karla Gotta (76) byla o tom, že lékaři diagnostikovali jejímu otci rakovinu mízních uzlin, informována až v pondělí. Tedy stejně jako celý národ! Slavíkova manželka Ivana (39) přitom o zhoubném onemocnění svého muže věděla podle informací deníku Aha! už od minulého týdne. Ale snažila se to tajit i před Dominikou Gottovou (42)!

„Dozvěděla jsem se to v pondělí od Ivany, jsem v šoku a je mi těžko,“ řekla deníku Aha! prvorozená dcera. Tátu naposledy viděla minulý týden ve čtvrtek, když ležel na ARO v IKEM. Byla u jeho lůžka a povídali si.

„Je po operaci, která proběhla bez komplikací. Bude v pořádku, nebojte se! Táta je bojovník, je to hrdina...,“ řekla minulý týden ve čtvrtek Dominika. Jenže od té doby je vše jinak. Jejímu otci lékaři sdělili krutý ortel: máte rakovinu!

Od chvíle, kdy Gotta převezli na hematologii do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí, ho zatím nejstarší dcera neviděla. Chce ho ale co nejdříve navštívit. „Bože, požehnej mému otci! On to zvládne, musí!! Je mi hrozně, je to hodně těžká situace,“ prohlásila Dominika. O tom, že se jejímu tatínkovi přitížilo, informovala také na svých facebookových stránkách. „Kamarádi, omlouvám se všem, že nestíhám odpovídat jednotlivě na vaše dotazy. Je toho na mě moc, nezlobte se,“ omluvila se na sociální síti svým přátelům.

Dominika napsala na Facebook:
„Dobré zprávy jsou pryč, ale alespoň zůstala naděje. Bůh žehnej mému otci. ON TO DOKÁŽE, MUSÍ!!! Omlouvám se všem přátelům, že neodpovídám na individuální zprávy, ale je to opravdu těžká situace...“



Přečtěte si
mandat
10. 11. 2015 • 16:00

Manzelka Gotta zavinila, ze se sesypal.Honila ho jen do prace a musel vydelavat.Ta muze za jeho soucasnou situaci.

svatadala
6. 11. 2015 • 07:30

Všichni nasazují manželce pana Gotta psí hlavu. Nemohla informovat dceru Dominiku o něčem, co nikdo nevěděl. Bylo mu zle, odvezla ho do nemocnice a sama čekala na výsledky a sdělení lékařů. Bylo to pro ni určitě hrozné a stresující, jedna zpráva horší než druhá. Možná třeba paní Ivana také dceru manžela chtěla ušetřit od dohadů a čekala na konečný nález. Proč dceru trápit. Nechme všichni rodinu p. Gotta v klidu, chovejme se slušně a ohleduplně. Hloupé a nestoudné vzkazy nikomu nepomohou. Raději mysleme na KG a posílejme mu vzkazy a pozdravy, posilujme ho v nelehkém boji s nemoci, ať ví, že ho máme rádi a přejeme mu zotavení a brzký návrat k jeho rodině. Vždyť nám všem svým zpěvem dělal vždy jen radost.

-bello-
4. 11. 2015 • 23:32

alexa-lexa to, že má rakovinu lymfat. uzlin přece vůbec netušil a ani běžné kontroly to neodhalí.Si spočti, co tomu člověku tak asi nabírali , KO + minerály, sedimentaci , vzhledem k operaci kyčle , ale víš kolik a jak různé jsou onko markery?A víš jak by ho asi mohli testovat , když neví co by měli testovat?Onko markery se plošně při vyšetření nedělají .U Gotta tak pro klid duše kvůli prostatě tak akorát PSA.Jinak je to asi tak, že kdybys přišla k doktorovi a žádala , že chceš CEA 15-3, nebo CA 125, tak ti řekne, není důvod. To byste museli mít prokazatelně výskyt v rodině . Jo, Gottová skončila v TV , neustála už ten tlak a kritiku, že je tam blbá , ale spíš si myslím, že měla za to, že bude v dííívadle a bude za herečku a to by pak bylo včetně TV na Ivanku moc.Jenže v muzikálu se maká, tam se jen 10 min. nekecá a navíc - tam byla roští, to je jiná level, než hvězda TV Prima a tak s tím sekla taky.

adrianne.coletta
4. 11. 2015 • 23:24

VÁŽENÝ A MILÝ PANE GOTTE, PŘEJI VÁM Z CELÉHO SRDCE UZDRAVENÍ A VŠEM VAŠIM BLÍZKÝM SÍLU, ABY VÁM BYLI TOU NEJLEPŠÍ OPOROU. JSTE VELICE HODNÝ A MOUDRÝ ČLOVĚK, VÁŠ HLAS JE NEZAMĚNITELNÝ, ZPÍVÁTE NEJEN VELMI DOBŘE, ALE ZÁROVEŇ I PROCÍTĚNĚ. NENECHTE SE NIKÝM A NIČÍM ROZHODIT, V TOMTO ZLÉM SVĚTĚ JSTE JEDEN Z MÁLA, O KOM SE DÁ ŘÍCI - LIDSKÁ BYTOST. ZÁROVEŇ VŠEM DOBRÝM LIDEM PŘEJI PEVNÉ ZDRAVÍ A VÍTĚZSTVÍ NAD VŠEMI NESNÁZEMI. OPATRUJTE SE.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.