Gottova dcera Dominika (44): CO JÍ UDĚLALY DVA ROKY SPORŮ S TÁTOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottova dcera Dominika (44): CO JÍ UDĚLALY DVA ROKY SPORŮ S TÁTOU!

2015 Dcera Karla Gotta byla veselá a plná energie.
2015 Dcera Karla Gotta byla veselá a plná energie. (Foto ara)

Dost se změnila! Z jindy veselé Dominiky Gottové (44) je ustaraná žena, na které se hodně podepsaly poslední dva roky. Svědčí o tom aktuální fotky nejstarší dcery Karla Gotta (78) z dovolené.

Tu právě Dominika tráví se svým manželem, finským muzikantem Timem Tolkkim (51) v chorvatském Dubrovníku. Už to ale není ta veselá holka s jiskrou v oku. Nejprve útěk od nemocného muže, který bojoval s maniodepresemi, následně hádky s tátou kvůli majetku a nakonec návrat k manželovi. Nejstarší Slavíkova dcera měla v poslední době turbulentní život.

Zatracený majetek

Když se na začátku roku 2015 vrátila Dominika do Česka, kam od Tima odešla, byla vyhublá a snažila se znovu nabrat dech. Táta Karel jí tehdy pomohl postavit se v rodné zemi na nohy. Platil jí byt, sehnal jí práci a také půjčil auto. Krátce nato zpěvák onemocněl rakovinou mízních uzlin, což jeho nejbližší včetně Dominiky hodně zdrtilo.

Když pak během léčby na začátku loňského roku přepsal všechen majetek na manželku Ivanu (41), měla se s ním nejstarší dcera v nemocnici pohádat. „Měli spor na pokoji, protože se jí rozhodnutí otce velmi dotklo.

Jeho ale zase ranilo, že v té době mu teprve řekla o několik let staré svatbě s Timem,“ svěřil deník Aha! zdroj z Gottova okolí. Dominika se pak k manželovi vrátila a z Česka odešla. S tátou od té doby měla velmi omezený kontakt.

Důležitá schůzka

V nejbližších dnech by ale v jejich vztahu mohlo dojít k průlomu. „Plánuji setkání s Dominikou,“ řekl Aha! na konci července bez bližších podrobností Gott. Jeho dcera teď bude v Praze i se svým manželem pobývat několik dní. „Na žádost táty nemohu nic komentovat,“ napsala Gottová Aha! Dojde nakonec k usmíření?

Na video s Gottovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 8. 2017 • 23:01

dutch v životě jsem nebyla v Chorvatsku, ale fotka je asi tam odtud, když mají na stole sklenici s logem Ožujsko ( který jsem taky nikdy nepila .Zdá se mi, že v 5 večer tam už čekají na večeři, půl svíčky na stole mají už vyhořelý a přemýšlí co s večerem ... Strašně blbá fotka

-bello-
14. 8. 2017 • 22:46

Z veselé Dominiky je tlustá veselá.Vidím ci vidím, nejsem slepá. A ustaranej je spíš Gott - z toho, co si šíleným strachem o život navařil !

antonuis.j
14. 8. 2017 • 12:37

To nemusí být časná hodina, ale 172 neboli 52 p.m. neboli čas nastavený na foťáku na dvanáctihodinový .... Jinak ten datum mě taky rozesmál - žumpáci jako vždy prudce aktuální, hovádka co ani nedovedou opsat články od jiných. Ta redakce je fakt hnus . vidím ty šilhavé brejlaté slizké nadržené ušaté a uhrovaté zjevy, jak si s vyplazeným jazykem datlují, funí, hrabou se přitom v rozkroku a "hloubají" třeba, jaké i se píše ve slově vidět a jak hezky bylo v těch pěti třídách pomocné školy, co s bídou absolvovali, než je vyhodili coby nevzdělatelné primitivy...

aveneta
14. 8. 2017 • 10:59

No jo....prachy a majetek dělají divy s lidskými vztahy.... v tu ránu se zapomemene na ony vlastní vztahy mezi sebou, mě to příjde k smíchu, vždyť nikdo tu nebude věčně, každého čeká smrt a tak proč si kompikovat život takovými hovadinami bojem o majetek. Rubáš nemá kapsy.......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.