Moderátor Rey Koranteng o narození třetí dcery: Nečekané zjištění v porodnici! Paniku vyřešila manželka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Moderátor Rey Koranteng o narození třetí dcery: Nečekané zjištění v porodnici! Paniku vyřešila manželka

Rey Koranteng
Rey Koranteng (TV Nova)

Moderátor Rey Koranteng  (41) je vzorným otcem. Třetí dcera Leontýnka se mu narodila před dvěma měsíci. Hrdý tatínek přiznal, že třetí dceru plánoval poměrně dlouho, ale přesto museli hned v porodnici řešit jednu podstatnou nepříjemnost.

Sám přiznává, že třetí rodičovství je jiné v mnoha ohledech. Příkladem uvádí výbavičku na dítě, kterou v případě první dcery měli nachystanou dva měsíce před jejím příchodem na svět, druhé dceři kupovali kočárek čtrnáct dnů před porodem. „A když se narodila Leontýna, tak jsem byl v porodnici a říkám Monice – my nemáme dětskou postýlku, já ji doma nenašel… A ona – tak nějakou kup,“ přiznal Koranteng Blesku, že paniku opět musela vyřešit žena.

Je trochu překvapivé, že moderátor netoužil po synovi, ale o třetí dceři snil celých devět let. Ve výběru jmen pro své děti se s manželkou střídají. „Přál jsem si, aby se Sofie jmenovala Leontýnka,“ přiznal, proč si musel tak dlouho počkat. „Tak jsem devět let držel to jméno v tajnosti,“ dodal Koranteng.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.