Moderátor Karel Voříšek (52): Milenec si s jeho mámou až podezřele dobře rozumí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moderátor Karel Voříšek (52): Milenec si s jeho mámou až podezřele dobře rozumí!

Karel Voříšek při křtu své první básnické sbírky. Sám o ní řekl: "Ze všeho jsem se vypsal. Moje zážitky, pocity, představy i touhy jsem přehodil na čtenáře. Teď je to na nich."
Karel Voříšek při křtu své první básnické sbírky. Sám o ní řekl: "Ze všeho jsem se vypsal. Moje zážitky, pocity, představy i touhy jsem přehodil na čtenáře. Teď je to na nich." (Foto Aha!: Ladislav Křivan)

Rodina českých básníků hlásí přírůstek. Svojí prvotinou do poezie nečekaně vstoupil televizní moderátor Karel Voříšek. A na křest své sbírky pozval celou rodinu včetně svého přítele Vladimíra Řepky. Ten se všemi jejími příslušníky komunikoval, jako by je znal odjakživa.

Diváci znají Karla Voříška jako dynamického nekonfliktního moderátora. Že v něm ale dřímá poetická duše, se veřejnost dozvěděla až nyní, kdy vydal sbírku Osudová životních šansoniérů. Křest si odbyl v jedné staropražské restauraci, kam pozval všechny své příbuzné včetně dětí - osmiletého synovce Štefana a čtyřleté neteře Jany. Chybět nemohla ani moderátorova matka, která si zde dlouze popovídala se synovým přítelem Vladimírem Řepkou. Ten byl znám jako tiskový mluvčí ministerstva obrany a nyní dělá tiskového tajemníka pražské primátorce Adrianě Krnáčové. Karel Voříšek je tak jedním ze šťastných gayů, které rodina za jejich odlišnou orientaci neodsuzuje, ale s láskou přijímá takové, jací jsou.



Autor:  al

Přečtěte si
jakeline
18. 4. 2016 • 06:07

Zvrácená orientace ale i to patří k životu!

evanakis
27. 10. 2015 • 04:26

ZPLODIT ODPORNOU BUZNU SPOLUPRACUJÍCÍ S STB A JEŠTĚ PŘI ŘÍTNÍCH HRÁTKÁCH RECITUJÍCÍ VERŠE, TAK TO UŽ JE ODPORNÝ !

mekanik
26. 10. 2015 • 21:52

z vořecha je mi na blití

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.