Záhadná žena na pohřbu Krytináře: Utajená partnerka! Co stihla před jeho smrtí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Záhadná žena na pohřbu Krytináře: Utajená partnerka! Co stihla před jeho smrtí?

Nad rakví plakala i utajená milenka!
Nad rakví plakala i utajená milenka! (Foto Aha!: Marek Pátek, Daniel Černovský, ara)

Malá, téměř holohlavá, uplakaná žena. Poslední sbohem nejmenšímu českému herci Jiřímu Krytinářovi (†68) dala i jeho utajená milenka.

Usedla do zadních řad kostela Nejsvětějšího srdce Ježíšova v Jablonci nad Nisou a s hercovou rodinou mluvila jen sporadicky. „To je Pavlína, Jirkova přítelkyně, která s ním žila necelé dva roky. Přišla sem se svými rodiči,“ prozradil deníku Aha! hercův starší bratr Josef Krytinář. Svěřil také, že to byla právě Pavlína, kterou Krytinářova smrt nejvíc šokovala. „Byla to ona, která s ním tu noc, než zemřel, byla v jeho bytě v Jablonci. Říkala mi, že Jirka ráno v šest hodin vstal, poprosil o čaj a tak mu ho udělala. Vypil prý asi dva loky, udělal pět kroků a spadl na zem. To byl Jirkův konec,“ řekl zdrceně hercův bratr.

Proč Krytinářova přítelkyně Pavlína, která se podle informací o něj do poslední chvíle starala, neseděla v prvních řadách s rodinou, když s nejmenším českým hercem žila? To Aha! vysvětlil Jirkův kamarád Václav (60), jenž znal Krytináře dlouhých patnáct let a poslední tři roky s ním jezdil po zábavách. „Pavlína zůstala v ústraní, protože Jirkova dcera Jana ji moc nemusela, což se dá celkem pochopit,“ uvedl. Nakonec to byla ale právě Jana (25), která Pavlínu požádala o pomoc. „Jirka měl malou yorkšírku a bylo by logické, kdyby ji měla Jana. Ta ale odmítla a tak si ji Pavlína, navzdory svým rodičům, vzala,“ dodal ještě Václav.

Dali ho do velké rakve!
Jiří Krytinář skonal 29. září na embolii plic. Přestože měřil jen 124 cm (někdy se uvádí dokonce jen 120), v jabloneckém kostele byl vystaven v rakvi běžné velikosti.

Chyběla jen sestra
Kromě bratra Josefa a dcery Jany na včerejší pietní akt dorazila také exmanželka Magda (51). Z rodiny chyběla kvůli zdravotním potížím jen Krytinářova sestra Marie. Nedávno ji totiž postihla lehčí mozková mrtvice a leží v nemocnici v Jeseníku. Kolegové a veřejnost se budou moci se zesnulým rozloučit v Praze, a to už ve čtvrtek ve 13 hodin ve Velké obřadní síni strašnického krematoria. 



Přečtěte si
20tina12
13. 10. 2015 • 11:51

Malá rakev by působila jaksi komicky.

joudajoudovy
13. 10. 2015 • 06:57

drbny opet perli a rypaky se vrtaji v cizim nestesti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.