Promluvila exmilenka zesnulého Jiřího Krytináře (†68): Co mu nikdy neodpustí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Promluvila exmilenka zesnulého Jiřího Krytináře (†68): Co mu nikdy neodpustí?

Mladá dívka byla do herce po uši zamilovaná. Herec, který zemřel v úterý na embolii plic, ještě za svého života celou kauzu popřel. „Je to nesmysl. Janu samozřejmě znám, byla to kamarádka zpěvačky Olivie Žižkové. Měla nějaké problémy, ale vyřešilo se to,“ řekl tehdy Aha! Krytinář.
Mladá dívka byla do herce po uši zamilovaná. Herec, který zemřel v úterý na embolii plic, ještě za svého života celou kauzu popřel. „Je to nesmysl. Janu samozřejmě znám, byla to kamarádka zpěvačky Olivie Žižkové. Měla nějaké problémy, ale vyřešilo se to,“ řekl tehdy Aha! Krytinář. (Foto Facebook.com, archiv O. Žižkové, ara)

Láska se proměnila v nenávist. Jiří Krytinář (†68) měl rád mladé dívky. Jeho bývalá milenka Jana Chárová (24) ale jméno nejmenšího českého herce už v životě nechce slyšet. Dokonce ani po jeho skonu! Neodpustila mu totiž smrt jejich společného dítěte...

Byla do něho zamilovaná až po uši. Jenže když s ním podle svědků otěhotněla, tak se k ní otočil zády. Nutil ji prý k potratu, přestože je stejně jako on věřící katolička a dítě si chtěla nechat! „Já mám teď svých starostí dost a s ním jsem si vytrpěla až až. Už s ním nechci mít nic společného,“ vzkázala Jana přes deník Aha! před časem Krytinářovi.

Snažila se na něj zapomenout, dokonce si pořídila novou rodinu. Dnes je mladá žena šťastně vdaná a dočkala se i vytouženého dítěte, se kterým si užívá mateřské dovolené. Na sociální síti se pyšní skoro dvouletým chlapečkem. Jakmile ale v telefonu od nás uslyšela jméno Jiřího Krytináře, její veselý hlas potemněl. „Nezlobte se, já o něm nechci vůbec mluvit,“ prohlásila včera rázně.



Přečtěte si
.-bello-
8. 10. 2015 • 23:54

.-bello-
8. 10. 2015 • 23:11

reakce4321
5. 10. 2015 • 15:37

Nechápu jak může rodina podávat žalobu na redakci AHA, za co? Že tady padlo pár názorů na to jak vypadá??? Rozbít rodinu by jí to přece nemělo, vždyť takhle vypadala určitě už když si ji onen zoufalec bral a rozhodl se dělat tátu. Na úřadě si odsvědčili,že o sobě přece vše vědí Takže žádné překvápko. Podávat žaloby je dnes módní trend!!! Nemyslím si, že by byla redakcí AHA něčím a nějak napadena!!!

.-bello-
4. 10. 2015 • 13:48

Jsem starší žena 64/167/85 3 povadlá prsa A přesto si dovolím nabízet ero. služby a to orál až do konce, anál , fist , lízání zadečku a koulí, masáží prostaty, pissem a další dle telefonické domluvy. U mne je taky možná erotická i relaxační masáž. Je možné se sejít u Mě nebo i u tebe i v autě mám ráda divočinku ! Jsem příjemná férová a diskrétní žena co si na nic nehraje, přesto to mám ráda. . Pojď si hrát ! ..Pá pá tvoje Beladona A nepohrdnu ani TRPASLÍKAMA !!!!!

joudajoudovy
4. 10. 2015 • 09:32

drbny! nechte mrtve mrtvym.... a jaky nazor mate na zivotni cestu vasi zivitelky smuclerky? ze by se drzela desatera a byla skromnost sama, tez se neda rici. myslite si, ze se tez bude smazit v pekle jako p.krytinar, kteremu jste toto predpovedely?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.