Hvězda Ordinace Petr Rychlý (50): Nepovedený kšeft s majetkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Ordinace Petr Rychlý (50): Nepovedený kšeft s majetkem!

Petr Rychlý hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě od jeho úplných počátků.
Petr Rychlý hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě od jeho úplných počátků. (Foto: TV Nova)

Neprodejný! Tak by se dal označit luxusní srub Petra Rychlého alias primáře Mázla z Ordinace v růžové zahradě. Za celý rok se nenašel člověk, který by za hercovu nemovitost vysolil téměř 13 milionů. Rychlého sen, že přestane dojíždět z venkova do Prahy, se tak rozplynul. Stejně jako to, že prodejem vydělá.

Právě dojíždění bylo hlavním důvodem, proč chtěl nemovitost prodat.  „Volba vrátit se do města nebyla jednoduchá. Abych byl ochoten se do Prahy přestěhovat, musel jsem mít zabezpečeny tři věci – soukromí, zeleň a velká prosklená okna. A to všechno nový byt, který jsme si s rodinou vybrali, stoprocentně splňuje,“ řekl Rychlý loni v rozhovoru realitní společnosti, která mu nový domov hledala celé dva roky! Jenže zbytečně. Dům v Kamenici se zřejmě nepodařilo prodat, protože inzerát na něj byl z internetových stránek stažen.


Není už dostupný nikde kromě původní realitky. „Nabídka aktivní ale není,“ řekla deníku Aha! makléřka. A rodina Rychlých v Kamenici i nadále bydlí. „Jasně že tady stále je a vypadá to, že už se ani stěhovat nechce,“ prozradila sousedka s tím, že Rychlého často vídá, ale že přes den jezdí za prací do Prahy a s dětmi do školy. Jenže na schránce žádné jméno není a zvonek nefunguje, trčí z něj dráty. To, že dřevěná stavba stále patří herci, se tak dozvíte jen díky pozorným sousedům.



Přečtěte si
josie7
11. 10. 2015 • 19:24

lidská závist je sviňa!

kraken.666
11. 10. 2015 • 15:12

Fujtajbl ..to z vás muselo být smradu vy dvě zdechliny. ..

kraken.666
11. 10. 2015 • 15:10

Ty radši moc nemysli nebo se dostaneš do ještě větších sra-ček než seš A do sebe si narvi násadu od smetáku a pořádně si s ním protáhni tu tvojí opruzenou prrddel ať tady nemusíš pořád smrdět ty stará závistivá zdrápanino oxalis !

.-bello-
11. 10. 2015 • 13:09

A včera večer u sila .. s Teri jsem to zkusila .. Tram tadáááá a máme to za sebou Ter bylo to s tebou krásný , ještě teď mě pálí frnda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.