Josef Rychtář (57): Příjmy po smrti Ivety! Kolik skutečně bere? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Josef Rychtář (57): Příjmy po smrti Ivety! Kolik skutečně bere?

Josef  Rychtář u soudu přiznal, že došlo k úpadku jeho firmy.
Josef Rychtář u soudu přiznal, že došlo k úpadku jeho firmy. (Foto Aha! – Robert Klejch, ara)

Problémy Josefa Rychtáře (57) se nejspíš odrážejí i na jeho výdělcích. U soudu, jenž řešil jeho údajné opakované porušení zákazu vstupu do domu v Říčanech, který obývá jeho exmanželka Darina Nová (57), vypověděl, že jeho firma upadá.

Hlavním zdrojem příjmu vdovce po Ivetě Bartošové (†48) má být jeho bezpečnostní agentura, která sídlí na stejném pozemku jako vila, v níž žije Nová. „Došlo k nějakému úpadku firmy. Nicméně je životaschopná, takže mám zhruba dvacet až pětadvacet tisíc měsíčně,“ sdělil Rychtář soudu částku svého nynějšího měsíčního výdělku. Vzhledem k tomu, že v minulosti uváděl, jak za tragicky zesnulou zpěvačku platil téměř veškeré náklady, které se podle odhadu mohly pohybovat kolem 60 tisíc korun měsíčně, je patrné, že si žil úplně jinak. Rozhodně na tom býval daleko líp. Teď si však musí vystačit s tím, co má. A to není zrovna žádná paráda, aby si mohl vyskakovat.

Podle zdroje deníku Aha! si měl Rychtář dokonce přivydělávat i tím, že prodával kovy ze skládky. To se sice nikdy nepotvrdilo, ale... Ale zpět k úpadku Rychtářovy bezpečnostní služby, je takřka jisté, že k tomu přispěly problémy, které neustále řeší. A pak také jeho hrubiánské vystupování na veřejnosti.



Přečtěte si
mekanikk
26. 9. 2015 • 10:12

neurazíš...občas teda pobavíš, ale v podstatě tě lituju. Máš imaginární vztah na bulvární disuzi a TY BELMEKU bys chtěla někoho poučovat, soudit? To snad ne " sečteno, podtrženo" jsi nemocný člověk

-bello-
24. 9. 2015 • 23:58

mekanikk - mord co je to zamilovaný " bochník " neznám takové obraty.

-bello-
24. 9. 2015 • 23:56

mord alias mekanikk koukej se na sebe rozumně, tvrdne ti malta , kámoši z Ukrajiny ti dají nakládačku za prostoje a tobě tady nikdo nefandí. Sečteno, podtrženo -mazej , nemáš co říct.

mekanik
24. 9. 2015 • 18:45

mekanikk-starou,smrdutou,suchou kunu má tvá stará.proto jsi takovej chudák njn holt vyhon si a třeba ti bude líp oháňko

mekanikk
24. 9. 2015 • 15:42

vyhul? a co proboha? ty máš jen starou, smrdutou, suchou vagínu a tu ti hulit nebudu a nehraj tady chlapa je to průhledné hadříčky, botičky trapko JUPÍÍÍÍ BELMEKU

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.