Vladimír Mišík (60) - V nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vladimír Mišík (60) - V nemocnici!

Vladimír Mišík
Vladimír Mišík (ČTK)

PRAHA – Šok! Legenda českého bigbítu Vladimír Mišík (60) leží v pražské Fakultní nemocnici v Motole v krutých bolestech se zraněným kotníkem a hrozí mu invalidní vozík! A to je zpěvák legendárních hitů Stříhali dohola malého chlapečka či Láska je jako večernice uprostřed svého turné, které si nadělil k březnovým šedesátinám.

„Chytlo ho to už na pondělním koncertu v Teplicích, kde se ale s bolestí rval jako lev. Jenže pak šel na vyšetření do nemocnice, kde ho okamžitě hospitalizovali,“ říká jeho manažer Šimon Kotek. „Doktoři ještě nemají přesnou diagnózu, ale pravděpodobně to bude nějaká vzácná genetická porucha,“ dodává Kotek.

Mišík přitom desítky let bojuje s astmatem a s cukrovkou, což léčí kortikoidy. A ty odvápňují kosti, takže mohly přispět i k jeho současnému úrazu. „Je to dlouhodobý problém, Láďa dostane sádru na šest týdnů a potom mu dají speciální gips, který bude nosit dalšího půl roku. Takže je dost možné, že turné dokončí na kolečkovém křesle,“ upřesňuje Kotek. Mišík už zrušil následujících pět koncertů z turné, ale na pódiu by se chtěl objevit už koncem května v Horešovském Týně.

Mišíkovi jeho zdraví v posledních letech pořádně hapruje. Má za sebou mrtvici a loni v květnu a v červnu musel kvůli tomu, že mu úplně odešly hlasivky, zrušit všechny koncerty i natáčení svého prvního koncertního DVD.

5.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.