Pohlreichův zloděj řetízku: Pořad "Ano, šéfe!" mu zničil život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohlreichův zloděj řetízku: Pořad "Ano, šéfe!" mu zničil život!

Na začátku Zdeněk Pohlreich říkal, že na Pavla asi nezapomene. A měl pravdu!
Na začátku Zdeněk Pohlreich říkal, že na Pavla asi nezapomene. A měl pravdu! (Foto: FTV Prima)

„Šéfe, ukradl jsem babičce řetízek...“ Hláška z pořadu Zdeňka Pohlreicha (58) udělala z kuchtíka Pavla Bureše hvězdu internetu. Všichni o něm a jeho neuvěřitelném příběhu mluví, parodují ho, ale učeň z toho radost nemá. Přestal chodit do školy a skrývá se před světem.

„Nelze ho nazývat ani zlodějem, protože tady neexistuje důkaz, že krade. Popravdě mi to přijde velmi zábavné. Ale rozhodně nebudu ten, kdo ho bude soudit,“ řekl Pohlreich na adresu kuchtíka, který se ve včerejším »Ano, šéfe!« přiznal ke krádeži zlatého řetízku a pak ji svérázným způsobem popíral a motal páté přes deváté. Není proto divu, že se jeho příběh, který se změnil v detektivku říznutou bláznivou komedií, stal hitem internetu a nejrůznějších parodií.

„U něj to bylo nejspíš tak, že se ocitl v blbej čas na blbým místě. Chvíli z něj možná bude hvězda, ale nebude to k jeho prospěchu...,“ dodal slavný šéfkuchař. A vůbec se nemýlil. „To, že se na naší škole natáčelo, jsem dělal pro děti, aby měly zábavu. Proto mě to, co se stalo, moc mrzí,“ řekl deníku Aha! Pavel Caitaml, ředitel Střední školy obchodu, řemesel a služeb v Ústí nad Labem. Proto také omluvil kuchtíka z docházky. „Je z toho hodně špatný, protože si ho všichni dobírali,“ dodal ředitel školy. Pavel podle něho nic neukradl. Prý chtěl být před kamerou zajímavý a až příliš si pustil pusu na špacír. Pravda ale je, že se kuchtík v současné době skrývá i před kamarády.

 

Autor:  sch,dat,zej

Přečtěte si
kolemdokola
12. 9. 2015 • 06:59

Neskutečná sranda. Dnes se člověk jen tak nezasměje. Ale trotlů je mnohem víc. Hlavně tady.

stekajicikocka
11. 9. 2015 • 20:02

já se na to snad i podívám, jestli to půjde.....

detektif_shtika
11. 9. 2015 • 12:03

Mně se díl líbil. Story s řetízkem byla špice. Ale na druhou stranu mně bylo strašně líto těch studentů, protože to, že vypadali jako budižkničemové, zapříčinilo přímo učiliště. Děti k ničemu nepustí, jsou dobré leda tak na škrábání brambor, prostě tragédie. Je to totální chyba vedení. Vedoucí na praxi ultra tragédie. Všechno raděj uvaří sám a děti čumí. Vsadím se, že pod řádným profesionálním vedením by z nich jistě vykřesali o dost víc. Doufám, že se nad sebou vedení zamyslí a něco se změní. Jinak s nimi ámen.

6010
11. 9. 2015 • 11:55

Prý zábavná scénka.Trapárna na entou.Kam Pohlreich šlápne, sedm let tráva neroste.Klukovi tedy zavařil.Kluk lhal až to nebylo hezké a ještě to zveřejňovat.Ubohost v dnešní době běžná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.