Legendární komentátor Karol Polák (81): Jen 11 měsíců po smrti ženy se znovu ženil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Legendární komentátor Karol Polák (81): Jen 11 měsíců po smrti ženy se znovu ženil!

Karol Polák
Karol Polák (Foto pro Aha!: archiv Karola Poláka)

Loni v říjnu pochoval manželku Evu (+77), s níž byl ženatý skoro 52 let. A ani ne rok poté už je legendární komentátor Karol Polák (81) zase v chomoutu! V sobotu si vzal dlouholetou přítelkyni Agátu Šutákovou (61).

Polák se s Agáta kamarádí už dlouho. „Známe se třicet čtyři let,“ řekl deníku Aha! a přiznal, že vztah s ní udržoval už během manželství s Evou. Koneckonců, společně už strávili loňské Vánoce.

„Odešla do předčasného důchodu a přestěhovala se za mnou z Košic do Bratislavy. Dostala o 100 eur větší důchod než já, tak jí od té doby říkám moje drahá důchodkyně,“ popsal včera Polák. „Jak se cítím? Tak, jak by se novomanžel měl cítit. Tedy šťastně. Vychutnáváme si první den a odpočíváme po včerejšku.“
Obřad proběhl v sobotu rodinném kruhu v bratislavském Zichyho paláci. Přesto Karol nezapřel duši sporťáka. „Po očku jsem večer v televizi sledoval zápas našich fotbalistů ve Španělsku,“ přiznal. Polák se ženil už potřetí, ovšem naposledy to bylo, když mu bylo třicet. „Jaký je v tom rozdíl? No v letech. Tehdy jsem byl junec (slovenský výraz pro mladého vola), teď jsem kanec. Ale je jedno, jestli se žením poprvé, popáté nebo podesáté. Vždy, když se rozhodnu někoho vzít, tak po zralém uvážení a hlavně kvůli tomu, že toho partnera mám rád,“ zdůraznil komentátor, který má z předchozích dvou manželství syna a dceru.



Přečtěte si
ararat
7. 9. 2015 • 17:36

tebe nechce už teď nikdo mladý..závidíš co,že i senior nemusí být sám neboj je to pro všechny,ať si každý prožije samotu a v tomto věku to už není o sexu,prdloňko,ty to nemáš v hlavě normální

defakto
7. 9. 2015 • 15:26

... ženit se v 81 letech může jenom totálny blb ! Polák svou manželku dlouhodobě podváděl a ani se za to nestydí . Jeho nová žena ho dotlačila k snatku co nejdříve , asi se bála aby Karolko nenatáh brka dříve , než ona bude mít nárok na vdovský důchod !

hufnagll
7. 9. 2015 • 12:47

Tak Karolko a Kakátě Šukárový pořádně vymel kaďák aby ti nezanášela

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.