Saudek půjde na mateřskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Saudek půjde na mateřskou!

Jan Saudek s přítelkyní Pavlínou Hodkovou a synem Matějem vrhali úsměvy na všechny strany.
Jan Saudek s přítelkyní Pavlínou Hodkovou a synem Matějem vrhali úsměvy na všechny strany. (AHa! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Kontroverzní fotograf Jan Saudek (71) půjde na mateřskou! „Jistěže ano. Proč si nevzít těch sedm tisíc šest set, které nám stát nabízí,“ prohlašoval Saudek na vernisáži fotografií své bývalé milenky, modelky a »žákyně« Sáry Saudkové (40).

Ta uspořádala výstavu na Staroměstské radnici s názvem Podoba lásky, jejíž výtěžek jde na pomoc postiženým dětem. „Výstava je velice dobrá, pod dvě fotografie bych se dokonce podepsal. Věřím, že za několik let z ní bude dobrá fotografka,“ prohlašoval Saudek, který se však na vernisáži než Saudkové věnoval své přítelkyni Pavlíně Hodkové a synovi Matějovi. Se Saudkovou totiž působili hodně rozhádaně, asi to byly ještě dozvuky nedávného obvinění, kdy Saudek tvrdil, že mu Sára zrušila účet a má negativy a práva na všechny jeho fotky. „Sára je na mě asi alergická,“ zhodnotil situaci fotograf. „Chová se ke mně chladně. Ani se nezdravíme, není totiž schopná se mi podívat do očí,“ přisadila si Hodková.

Saudková se tak během vernisáže místo klábosení se svým bývalým milencem věnovala před zaplněnou Staroměstskou radnicí kojení. „Jen se bojím, že Sára bude mít stejný osud jako já, totiž že přízeň umělecké kritiky nikdy nenajde,“ tvrdí Saudek, pro něhož je však měřítkem úspěchu návštěvnost a peníze.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.