Tokio Hotel budou »létat« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tokio Hotel budou »létat«

Tokio Hotel mají své fanynky snad po celém světě.
Tokio Hotel mají své fanynky snad po celém světě. (: ČTK)

PRAHA – Už dnes večer se v pražské Sazka Areně představí čtveřice německých populárních teenagerů, kteří si říkají Tokio Hotel. Mladíci, kteří si své fanynky získali po celém světě, s sebou navíc přivážejí produkci srovnatelnou s tou, jakou zde měla tento rok kolumbijská zpěvačka Shakira.

Už dnes večer se v pražské Sazka Areně představí čtveřice německých populárních teenagerů, kteří si říkají Tokio Hotel. Mladíci, kteří si své fanynky získali po celém světě, s sebou navíc přivážejí produkci srovnatelnou s tou, jakou zde měla tento rok kolumbijská zpěvačka Shakira.

Na pódium o rozloze více než sto padesát metrů čtverečních totiž přiveze kulisy šest kamionů a tři autobusy a součástí show bude i hydraulická forbína, na které bude hrát a zpívat frontman skupiny Bill. A pokud už plány na dnešní večer máte, nezoufejte! V sobotu se totiž němečtí idolové dívčích srdcí představí v Ostravě a hned o den později ve slovenské Bratislavě. Letošní rok je pro hudební fanoušky více než plodný. Během léta k nám totiž zavítá mnoho hudebních legend (více tabulka).

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.