Moderátorka Ester Janečková (42) je bez práce: Bere brigády za pár korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátorka Ester Janečková (42) je bez práce: Bere brigády za pár korun!

Ester Janečková
Ester Janečková (Profimedia.cz)

Je odkázána na svého manžela! Ester Janečková (42) je bez práce a placení složenek zůstalo na bedrech chirurga Zdeňka Janečka, se kterým vychovává tři děti. Oblíbená moderátorka si dokonce musela najít brigádu, aby alespoň trochu přispěla do rodinného rozpočtu.

„Pošta pro tebe skončila a taky pořad Sama doma má přes léto vysílací pauzu, tak jsem přijala místo v agentuře, která dělá monitoring médií. Ale rozhodně nenosím domů žádné velké částky,“ postěžovala si deníku Aha! Ester, která je celé léto v jenom kole.

„V době, kdy jsem uváděla oba pořady, jsme s manželem bez problémů zvládali platit poměrně vysokou hypotéku, nyní je rozpočet trochu napjatější,“ svěřila se Janečková, které alespoň svítá naděje, že by se divácky oblíbená Pošta pro tebe mohla vrátit zpět na televizní obrazovky.  Pořad Kousek nebe, který ho nahradil, u diváků propadl.

Pomáhá gayům a lesbám
Po loňské sebevražde synovce Filipa (†14), který se zabil kvůli své homosexuální orientaci, se snaží pomáhat, jak jen to jde. „Právě mám za sebou moderování zahajovacího koncertu Prague Pride a spolupracuji s poradnou pro mladé gaye a lesby Sbarvouven.cz, kterou od února využilo už 700 mladých lidí, kteří měli problémy nejen s coming outem,“ popsala. Jenže všechny tyto činosti dělá bez nároku na odměnu.



Přečtěte si
eremita
13. 8. 2015 • 23:48

Kdyby ta empatická tetka Janečková dokázala pochopit problémy synovce, stejně jako bigotní rodina, nemusel volit sebevraždu. Proč neměl důvěru k těm nejbližším, vědí jen oni sami. Kluk už neřekne nic. A Janečková okázalou prezentací gayské komunity není vůbec přesvědčivá. Jako vystudovaná herečka je nevěrohodná ve všech rolích....

lydyna
13. 8. 2015 • 19:29

Chudák Ester, asi ji něco pošlu. V televizi nebyla ničím vyjímečná, děsně oblečená a ty kecy. To mohlo dojímat pouze babky důchodkyně. Hrozný pořad. Paní Ester já také platím hypotéku a není muj manžel chirurg. Byla jsem 2 roky bez práce a nikde jsem neplakala. Jděte dělat do kauflandu či lidlu pkladní. Budete dále známou osobností.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.