Karel Černoch: Bojuje s rakovinou, přesto rozdává smích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Černoch: Bojuje s rakovinou, přesto rozdává smích!

Karel Černoch
Karel Černoch

PRAHA – Jedličkův ústav pořádal velký maturitní ples a na něj si neváhal pozvat naše největší pěvecké hvězdy! Na takřka charitativní koncert ochotně dorazili Petra Černocká, Radka Fišarová, Tomáš Savka, Petr Poláček, Dalibor Janda nebo třeba Karel Černoch, který sice bojuje se zákeřnou rakovinou, ale vypadá čím dál tím lépe!


Slavní na »maturiťáku«

„Na podobné akce přijímám pozvání ráda,“ přiznává Černocká – bývalá a podle všeho i budoucí čarodějnice z Dívky na koštěti (právě se chystá druhý díl legendárního filmu), která na plese v pražském Kongresovém centru jásajícím handicapovaným maturantům s chutí zazpívala. „Tohle publikum je vážně nejvděčnější,“ byl šokován vřelým přivítáním i zpěvák z první řady SuperStar Tomáš Savka.

Všichni však s napětím očekávali příchod výrazně pohublého Karla Černocha. Na našem předním zpěvákovi bylo vidět, že i když mu zhoubná nemoc bere energii, vůli rvát se s ní vší silou ale rozhodně neztratil. Když i on odzpíval své šlágry, některé celebrity se promísily s maturanty a tančily jako o život!

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (daz)
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.