Utrpení Pavla Kříže: Přišel o statisíce! Kvůli závisti… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utrpení Pavla Kříže: Přišel o statisíce! Kvůli závisti…

Pavel Kříž měl ke spisovateli velmi blízko.
Pavel Kříž měl ke spisovateli velmi blízko. (archiv TV Prima, Profimedia.cz)

Dalo se říci, že na co Pavel Kříž (54) sáhl, to se mu dařilo, alespoň po pracovní stránce. Pořad Kousek nebe, jehož je moderátorem ovšem končí. České diváky nezaujal. Jak je to možné, když slovenská verze se těší diváckému zájmu už od roku 2008?

„Bylo natočeno dvaadvacet dílů a další sezona není plánovaná,“potvrdil zprávu o konci pořadu PR manažer Michal Prokeš. Pořad byl postaven na pomoci lidem, kteří se ocitli v těžké životní situaci, a to je možná kámen úrazu. Jsme opravdu národ nepřejících závistivců, kteří nepřejí nikomu nic dobrého?

Kousek nebe nahradil divácky velmi úspěšný pořad Pošta pro tebe, který se také zabýval lidskými osudy a jistě mnoha lidem pomohl, ovšem u diváků vzbuzoval spíše zvědavost a lačnost po životních příbězích lidí, a ty poměrně často veselé nebyly. Slovenská verze pořadu s moderátorem Vilo Rozborilem se těší zájmu diváků už od roku 2008, vzhledem k tomu, že se objevil na obrazovkách dvou největších slovenských televizí, není pochyb o tom, že slovenské publikum má o tento formát pořadu, ale potažmo i pomoci potřebným lidem zájem.  Čím se tedy české publikum liší? Napište nám do komentářů…



Autor:  mel

Přečtěte si
-bello-
31. 7. 2015 • 23:56

no to víte, kdo umí, ten umí ! čau

bernadette
31. 7. 2015 • 14:34

Zazdil to Kříž. Není dobrý herec a moderátor je úplně tragický.

honzina
31. 7. 2015 • 07:01

Jak vidím, všecho víte všechno znáte a od všeho máte klíče, takže diskuse s vámi nemá cenu, proto čau!!!!

-bello-
30. 7. 2015 • 21:11

ani nemusíte chápat, nejsou to totiž argumenty, nýbrž dotaz. Dotaz je, byl a vždycky bude jen dotaz.Výraz řešit se sem taky nehodí, dotaz nic neřeší . Takže když jsme si to hezky vysvětlily , vysvětluji dál: Jestliže líčil , že je spokojený psychoterapeut v seniorském domě, pak nechápu jak stíhá filmy tady a pořady.Je mi to taková divná nesrovnalost. A proč to chci vědět? Protože chci! A Tříska tam žádné terno neudělal a už jen přicmrdává.Tady ovšem by byl hvězda .A Lucinka Vondráčková? hm, kdo to je ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.