Sabina podporuje vzdělání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Sabina podporuje vzdělání!

Sabina Laurinová představila bohulibý projekt, který pomáhá všem, kteří by chtěli studovat a nemají k tomu prostředky.
Sabina Laurinová představila bohulibý projekt, který pomáhá všem, kteří by chtěli studovat a nemají k tomu prostředky. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Půvabná herečka a maminka pětileté Valentýnky Sabina Laurinová (34) ví, jak je vzdělání důležité, proto v hotelu Ambasador představila Universal Center, což je projekt.


PRAHA – Půvabná herečka a maminka pětileté Valentýnky Sabina Laurinová (34) ví, jak je vzdělání důležité, proto v hotelu Ambasador představila Universal Center, což je projekt, který zakládá na Chomutovsku Evropské a světové středisko, kde se bude scházet mládež z různých koutů světa.
„Jsem ráda, že mohu pomoci dětem, které chtějí studovat, ale nemohou si to dovolit. Na tomto projektu je také zajímavé, že se netýká jenom dětí,“ prohlásila Kateřina Stočesová, která sama pomáhá dětem svojí nadací Dobrý skutek. Užitečné projekce se zúčastnila i operní pěvkyně Andrea Kalivodová a misska Jana Doleželová, jejíž ruku zdobila velká modřina. „Ani nevím, kde jsem k ní přišla, ale je možné, že jsem si ji přivezla z Alp, kde jsem s přítelem lyžovala,“ zamyslela se Jana.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.