Missky míří do lázní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Missky míří do lázní

Provaz předvedli (zprava) loňská Miss aerobik Kateřina Wiesnerová, první vicemiss Jana Šmídová, lektor aerobiku Lukáš Kolek a zpěvák Robert N.
Provaz předvedli (zprava) loňská Miss aerobik Kateřina Wiesnerová, první vicemiss Jana Šmídová, lektor aerobiku Lukáš Kolek a zpěvák Robert N.

KARLOVY VARY – Krásné missky, ale i moderátor Petr Salava či pěvecké duo Nancy & Robert míří do Karlových Varů. Právě světoznámé lázně a poté město pod Ještědem se stanou o víkendu zastávkami, kde bude pokračovat šestým a sedmým dílem Miss aerobik tour.


Pětici pohybově nadaných půvabných žen a dívek pro červnové semifinále bude vybírat porota už zítra od 13 hodin v hale Slavie Drahovice v Karlových Varech a v neděli opět od 13 hodin v sálu Expo v libereckém Babylonu. A tradičně dostanou šanci soutěžící v dalších čtyřech kategoriích – tedy mini, kadet, junior a missis. Na zájemkyně čeká aerobik s lektorem Romanem Ondráškem a třemi nejlepšími z Miss aerobik 2006, poté konverzace s moderátorem Petrem Salavou a čtyřhodinový program zpestří mezinárodní pěvecký tandem Nancy & Robert.


Autor: (gra)
Foto: Zbyněk Čejka/Care Alfa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.