Hanychová & Janečková: Jaro vítaly nákupy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hanychová & Janečková: Jaro vítaly nákupy

Misska Agáta Hanychová (vpravo) i moderátorka Ester Janečková se v nových »hadřících« cítily moc příjemně.
Misska Agáta Hanychová (vpravo) i moderátorka Ester Janečková se v nových »hadřících« cítily moc příjemně. (: Lenka Hatašová)

PRAHA – Misska a dcera Veroniky Žilkové Agáta Hanychová (21) a moderátorka Pošty pro tebe Ester Janečková (34) vítaly jaro velkými nákupy oblečení.

Misska a dcera Veroniky Žilkové Agáta Hanychová (21) a moderátorka Pošty pro tebe Ester Janečková (34) vítaly jaro velkými nákupy oblečení. Obě se totiž zúčastnily akce pro novou kolekci značky »if« jaro/léto 2007. „Jsou to velmi krásné a příjemné modely,“ chválila šaty Hanychová, která si hned pár hadříků z butiku odnesla domů.

„Na své si přijde jak elegantní dáma, tak teenagerka. V kolekci Graffiti dominuje hedvábí a bavlna s originálními tisky, které exkluzivně pro značku if navrhla designérka Radana Jařabáčová,“ prozradila deníku Aha! návrhářka Ivana Follová.

Slavnostního »vítání« jara se kromě obou autorek zúčastnila a zbrusu nové modely vyzkoušela také herečka Michaela Ochotská. Ta společně s Agátou a Ester odstartovala prodej této kolekce v if butiku ve Vodičkově ulici, kde se mimo jiné konala také prezentace hodinek značky Axcent. Od 1. dubna bude spuštěn prodej nové kolekce rovněž v if Art & Fashion Gallery v Ungeltu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.