Carda na Primě skončil! Vrátí se na Novu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Carda na Primě skončil! Vrátí se na Novu?

Josef Carda se v televizi Prima dlouho neohřál, jeho pořad u diváků propadl.
Josef Carda se v televizi Prima dlouho neohřál, jeho pořad u diváků propadl. (: TV Prima)

PRAHA – Televize Prima pěkně vyšplouchla Josefa Cardu (51), bývalého sporťáka ze slavného »nováckého« pořadu Tele Tele Michala Suchánka a Richarda Genzera! Ve chvíli kdy se zdálo, že Nova Tele Tele definitivně ukončí, totiž Carda zdrhnul na Primu.

Televize Prima pěkně vyšplouchla Josefa Cardu (51), býva-lého sporťáka ze slavného »nováckého« pořadu Tele Tele Michala Suchánka a Richarda Genzera! Ve chvíli kdy se zdálo, že Nova Tele Tele definitivně ukončí, totiž Carda zdrhnul na Primu. Ta mu nabídla moderování zábavné show Konečně jsi tady. Jenže ta u diváků propadla a Prima už ji dál natáčet nebude. Vezme Nova svého ztraceného syna zpátky? Těžko, v Tele Tele už si za něj náhradu našli...

Diváci pořad Konečně jsi tady prakticky vůbec nesledovali, Prima špatné výsledky ale jako důvod zrušení nepřiznává. „Po natočení úvodní série jsme se rozhodli jeho vysílání pozastavit a ve spolupráci s produkční společnosti upravit scénář, aby více odpovídal naturelu českého diváka.“ vysvětluje šéfredaktor vlastní tvorby Primy Rostislav Uher. Pod slovy o pozastavení se podle dalších informací ale skrývá definitivní zrušení, přesně takhle Prima kdysi »pozastavila« i seriál Bazén.

Prima však mohla takový propadák očekávat. O prakticky stejný formát, jakým bylo Konečně jsi tady, se svého času pokoušela i Nova, ta jej vysílala pod názvem Zvoňte dvakrát a moderovala ho Hana Igonda Ševčíková. Také ten skončil po několika málo epizodách. A co bude dál s Josefem Cardou? Zklamaný herec si poté, co mu televize Prima konec oznámila, vypnul telefon. Nova, která ho kdysi objevila nejprve pro seriál Policajti z předměstí a poté pro legendární TeleTele, ho zpět s otevřenou náručí po jeho útěku ke konkurenci asi vítat nebude. Na jeho místě v Tele Tele se už stejně prohání Pavel Kikinčuk (47). Zůstanou Cardovi jen oči pro pláč? Prima mu zatím slibuje roli v jednom ze svých seriálů. Opravdu ji dostane?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.