Pan Grey z 50 odstínů šedi dorazil do Varů! Sex s Aňou Geislerovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pan Grey z 50 odstínů šedi dorazil do Varů! Sex s Aňou Geislerovou?

Slušelo jim to spolu, ale Aňa bude před kamerou milenkou jinému herci.
Slušelo jim to spolu, ale Aňa bude před kamerou milenkou jinému herci. (Foto Aha! : Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma, ara)

Erotické dusno v lázeňském městě by se mohlo krájet! Po Richardu Gerovi (65) přiletěl do Varů další idol dívek a žen – Jamie Dornan (33) alias Christian Grey z Padesáti odstínů šedi. A hned ho »klofla« Aňa Geislerová (39).

S nejvíc sexy českou zrzkou se Jamie seznámil jen pár minut před tiskovkou ke koprodukčnímu filmu Anthropoid o českých parašutistech, kteří provedli atentát na Heydricha. Dornan ztělesní Jana Kubiše a Geislerová milenku Jozefa Gabčíka, kterého ztvární irský herec Cillian Murphy (39). „S Jamiem jsem se viděla teď poprvé v hotelu Pupp, s Cillianem jsem se potkala už na kamerových zkouškách,“ řekla Aňa s hrdostí. „Jsem nesmírně vděčná a šťastná, že mohou být součástí tohoto projektu. Snad to nějak nepokazím,“ dodala se smíchem.

Sexy Dornan přiznal, že na roli českého hrdiny se nijak nepřipravuje. Moc se ale těší, až bude moct navštívit historická místa. „Přiletěl jsem před chvílí z Londýna a ještě dnes se tam vracím. Ale už se nemůžu dočkat, až se v Praze projdu,“ řekl Jamie, který se ke smůle všech svých fanynech zdržel na filmovémk festivalu opravdu jen velmi krátce.

 



Přečtěte si
jarypadlo
11. 7. 2015 • 08:52

b.r.s.a. - nehrajou si na VIP,oni opravdu jsou Verry Idiot /někdy-Impotent/ Person.

b.r.s.a
10. 7. 2015 • 19:28

Klofla možná tak do nějakýho zrna nebo nějakýho bezdomovce. Škaredá slepice , však až se ožere , bude po klofání.Vždyť i ta Vilhelmová zase tancovala na stole, jsou holky trapný , hrajou si na VIP. Nejhorší,že to ty hosti berou jako ukázku naší společnosti.A to je teda tragédie.

defakto
10. 7. 2015 • 18:19

... kdoví kolik mu za to musela Geislerka zaplatit , aby se k ní aspon před novináři mněl ?

eisenbieger
10. 7. 2015 • 17:40

vyklepe si pytlik a leti domu priletel si zamrdat s tschechisch kurwiska

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.