Partnerka Martina Písaříka musí být svatá: Opět ji veřejně ponížil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partnerka Martina Písaříka musí být svatá: Opět ji veřejně ponížil!

Martin Písařík a jeho tolerantní partnerka Michaela.
Martin Písařík a jeho tolerantní partnerka Michaela. (Foto Aha!: Mária Rušinová, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan)

Jakoby nestačilo, že se herec Martin Písařík (35) rád otáčí za ženskými sukněmi. Teď přišel s prohlášením, které každou partnerku zabolí snad úplně stejně, jako provalená nevěra…

Písařík své sklony k záletům ospravedlňuje tvrzením hodným žáka prvního stupně základní školy, ze svých úletů viní Jiřího Mádla! A to, že se momentálně zklidnil, je prý také jeho zásluha. „Může za to i fakt, že tu momentálně není Jirka Mádl, se kterým chodím pařit a pak se moc nekontroluji,“ prozradil Písařík Blesku.

Michaela, která je matkou Písaříkova syna Patrika, zřejmě musí být svatá, protože jeho chování bere jako opravdová dáma. „Moje partnerka naštěstí nežárlí. Zvykla si na to, že jsem obklopen ženami, a taky ví, s kým žije,“ nechal nahlédnout do soukromí rodiny a prozradil tak názor jeho partnerky s tím, že po provalení nevěry už se snaží tolik neřádit.

Dosud platilo, že představitel zaostalého Jarouška z Doktorů z Počátků s Jirkou Mádlem jsou postrachem pražských barů. Nechme se tedy překvapit, zda Písařík myslí vážně, že rodina je pro něj momentálně na prvním místě. Snad mu to vydrží.



Přečtěte si
6010
11. 6. 2015 • 15:28

Tak sory,ale neměl zakládat rodinu a mít dítě.Je sám dítě.

6010
11. 6. 2015 • 09:12

Ten člověk se neměl ženit.Jesltliže vždy zapaří tak, že pak neví co dělá, tak ať raději nepije.Dělá ostudu nejenom sobě, manželce, ale až jeho dítě jednou doroste, tak i jemu.Bude se za tátu stydět.Je to puberťák, který ze své puberty ještě nevyrostl.Jestli se mu to vůbec kdy podaří.

dievcatko
11. 6. 2015 • 08:05

Ten chlapec je velmi nezrely jedinec.Je poznat,ze to dieta prislo necakane.A chodit sa bavit a nasledne prist domov ozraty k malemu dietatu,je nezodpovedne.Jeho partnerka by si mala rychlo zlozit ruzove okuliare a utekat kade lahsie.Chapem,ze sa boji o buducnost,ked uz ma dietatko,ale takyto ,,muzsky vzor,, tiez nic moc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.