Jiří Krampol: Žádný alkohol, kolaps ze stresu! Manželce šlo o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Jiří Krampol: Žádný alkohol, kolaps ze stresu! Manželce šlo o život!

Jiří Krampol s manželkou Hankou Krampolovou
Jiří Krampol s manželkou Hankou Krampolovou (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Manželka populárního baviče Jiřího Krampola (68) Hanka Krampolová (45) prodělala náročnou operaci, díky níž je opět mezi živými! Dlouhé měsíce trvající potíže, které původně lékaři diagnostikovali jako ztrátu imunity a únavový syndrom, totiž vyvolala odumírající prsní žláza, která její tělo zanesla infekcí!

  • »Měla jsem na kahánku!«
  • Tajná těžká operace
  • Tělo jí rozežírala infekce

„Bylo to za pět minut dvanáct. Doktoři mi před osmi lety špatně udělali silikony, jeden mi zablokoval vnitřní žlázu a kvůli nim jsem mohla přijít i o život!“ přiznává žena moderátora úspěšného televizního pořadu Nikdo není dokonalý. Stres ze strachu o zdraví manželky se podepsal i na Krampolovi, který dokonce minulý týden skončil v nemocnici!

Ve tváři Hanky Krampolové se mísí pocit úlevy s hněvem. Na jednu stranu je šťastná, že už má těžké zdravotní trable za sebou, zároveň ale nedokáže pochopit, proč na příčinu jejích problémů nemohl nikdo tak dlouho přijít. „Marodila jsem už několik měsíců loni a pak i letos. Prodělala jsem milion vyšetření a nikoho nenapadlo, co by mi mohlo být. Jen co se to ale náhodou zjistilo, šla jsem pod kudlu. Chudák Jirka měl o mě hrozný strach,“ popisuje šokující okamžiky před operací Krampolová. Příčinou infekce v jejím těle měl být podle jejích slov právě narolovaný prsní implantát, který jedné vnitřní žláze nedovoloval, aby do ní dál proudila krev. Proto ji chirurgové museli akutně odstranit.

„Po operaci mi říkali, že jsem měla v těle vlastně kus shnilého masa. Mám znovu vymodelovaná prsa, ale teď jsou strašně zjizvená a musím chodit pravidelně na převazy,“ vypráví Hanka. Zároveň připouští, že její potíže mohly částečně zavinit i desítky hodin strávené ve fitness centru. „Žena by asi prsní svaly tolik cvičit neměla. Je to pro mě poučení,“ ví už dnes svoje.

Nedávno zase pozlobilo zdraví jejího chotě Jiřího. „Vrátil se z nějakého večírku, měl sice v sobě malinko alkoholu, ale rozhodně nebyl opilý. Když se převlékal do pyžama, udělalo se mu zle a praštil sebou o skříň. Volala jsem okamžitě záchranku, ale z nemocnice se po hodině vrátil s tím, že šlo jen o vysoký tlak. V novinách pak ale vyšlo, že měl otravu alkoholem a demoloval nábytek, což je absolutní nesmysl a lež. Myslím, že se mu udělalo špatně hlavně ze stresu kvůli mně. Celou dobu o mě pečoval, staral se a bál se, jak to se mnou dopadne. Teď už snad ale máme všechny trable za sebou,“ věří ve šťastnou budoucnost Hanka Kramplová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.