Ceny Thálie: Dojatá Cibulková a vnadné prostitutky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ceny Thálie: Dojatá Cibulková a vnadné prostitutky!

Herečka Vilma Cibulková byla sexy a při předávání ceny nemohla udržet slzy, ale po vyhlášení už jenom zářila.
Herečka Vilma Cibulková byla sexy a při předávání ceny nemohla udržet slzy, ale po vyhlášení už jenom zářila. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Jako blesk z čistého nebe, který zasáhl přímo do srdce! Takový měla pocit herečka Vilma Cibulková (43) na předávání cen Thálie, když získala prestižní ocenění za roli v inscenaci Picasso. Cibulková totiž jen těžko hledala na pódiu slova a slzy dojetí, které jí vyhrkly, jistě nebyly nazkoušeným hereckým číslem.

„Na ceny moc nejsem, ale tahle mi udělala velkou radost,“ svěřila se Cibulková, která byla společně s Milanem Kňažkem (61) navržena za hru Picasso, uváděnou Divadlem Ungelt Milana Heina. A přestože její herecký kolega svou nominaci neproměnil, Cibulková se svým manželem Miroslavem Etzlerem (42) jako by na následném večírku slavila i za něj. Po předání cen ve »Zlaté kapličce« se totiž většina herců odebrala na párty do Novoměstské radnice.

Jejich příchod se však mezitím rozkřikl po celé Praze, a tak tam už na ně čekal celý houf prostitutek, který se začal vinout k zadaným i nezadaným pánům. Nejvíc to asi »schytal« vítěz StarDance Roman Vojtek (34), který sice v muzikálových nominacích neuspěl, ale na párty dorazil s úsměvem. A tak měly lehké ženy – najaté herečky – smůlu a šly se soustředit na jiné pány. „Už jenom tu nominaci beru jako svoji výhru, takže jsem šťastný. Navíc už jednu plastiku od Bořka Šípka mám, takže by to bylo moc štěstí najednou,“ smál se Vojtek, který dnes večer pokřtí v baru Infiniti své nové cédéčko Život je muzikál. „Jsou tam hlavně písně z muzikálů, ve kterých jsem hrál, ale i neznámé hity,“ láká Vojtek.

Spokojený byl i herec a čestný předseda Herecké asociace Radovan Lukavský (87). „Jsem rád, že Thálie mají tu formu a úroveň, jakou mají, a že já už to mohu sledovat jen ze zákulisí jako divák. Jsem už unavený,“ přiznal deníku Aha! Lukavský. To prezident Herecké asociace Václav Postránecký (63) po úspěchu Thálií nejspíš trochu zpychl, a tak se s námi odmítl bavit a raději zamířil k baru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.