Znovu do tepláků? Rázlovou chce do vězení dostat odkopnutý člen rodiny. Nejde jen o tunelování, ale i o znásilnění a výhrůžky smrtí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Znovu do tepláků? Rázlovou chce do vězení dostat odkopnutý člen rodiny. Nejde jen o tunelování, ale i o znásilnění a výhrůžky smrtí

Regina Rázlová nad novými obviněními jen mávla rukou.
Regina Rázlová nad novými obviněními jen mávla rukou. (Foto: Aha! - Alexandr Malachovský)

Před osmi lety byla herečka Regina Rázlová (67) zproštěna viny v kauze údajného vytunelování obří společnosti Skloexport. Bývala snacha teď však policii předala dokumenty, které mají celou věc znovu rozdmýchat. Barbora Rázlová tvrdí, že svou bývalou tchyni a manžela dostanou nové důkazy za mříže.

Barbora Rázlová před pár dny předložila nové důkazy o vytunelování obří firmy specializované na vývoz českého skla. „Rozhodla jsem se odtajnit některé věci, týkající se kauzy Skloexport. Skutečně tu kauzu vrhají do úplně jiného světla,“ uvedla v TV Barrandov Barbora Rázlová, aniž ale chtěla upřesnit, co se v dokumentech nachází.

Je prý si však jistá, že její bývalá tchyně skončí znovu za mřížemi. „Myslím si, že ano. Je zde úplně zřejmé, že se prostě dostali k nemalým finančním prostředkům, to z čeho byli od začátku obviněni,“ říká Barbora Rázlová, zatímco Regina Rázlová je v klidu. Pro ni je celá věc uzavřena, Česká republika se jí za nezákonnou vazbu omluvila šmytec.

Barbora Rázlová ale vytáhla i další obvinění, která směrují tentokrát proti jejím bývalému manželovi a synovi Reginy. „Hodil mě nahou do auta a vezl na pole, že mě tam zabije! Celou cestu mi tím vyhrožoval, že mě tam rozjezdí. Nakonec mě tam znásilnil!“ řekla Barbora před kamerou. Její bývalý muž to celé označil za lež a naznačil, že jde o pomstu za rozvod.

Kauza Skloxport

Příběh později bedlivě sledovaného a médii propíraného Skloexportu se začal psát v roce 1994, kdy rodina Rázlové založila firmu Skloexport Group. Do ní se měli následně pokusit převést aktiva společnosti Skloexport Liberec, jejíž šéfkou byla právě Regina Rázlová. Liberecká firma následně zkrachovala, lidé přišli o práci a kvůli podezření z vytunelování byla Rázlová potahována po soudech a dokonce skončila skoro na rok ve vazbě. Nakonec ale byla v plné rozsahu obvinění zproštěna.



Autor:  ph,dat

Přečtěte si
ellenic
6. 6. 2015 • 13:30

6010

ellenic
5. 6. 2015 • 20:28

romelover Také mi nesedí, že by bez důkazů jen tak něco řekla. Regina Rázlová si je moc jistá, tak jak byla vždy zvyklá, že se před ní někteří posadili na zadek . Když jsem ji viděla v TV, s jakou razantností se snažila zviditelnit, tak jsem musela přepnout. Má v sobě něco negativního . Nechápu Milana Heina, proč ji vzal do Ungeltu, tak skvělá zase není.

romelover
5. 6. 2015 • 13:37

Barboru a tu rodinu znam. Bohuzel to co Bara rika, je pravda. Neni hrozne mit takovou snachu, je strasne mit takovou tchyni a (ex)manzela. Doufam, ze spravedlnost tentokrat nebude slepa.

6010
5. 6. 2015 • 08:00

Že by spravedlnost konečně zapracovala? Docela bych to té suverénce Rázlové přála.Moc lehce z toho tunelu vyvázla.

mord
4. 6. 2015 • 23:42

Stařeno ty jsi jen lidský odpsd nemáš vůbec právo vynášet nějake soudy to sis nějak popletla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.