Měla mlčet! Producentka, která si dovolila mluvit nehezky o Gottové, to šeredně odskákala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Měla mlčet! Producentka, která si dovolila mluvit nehezky o Gottové, to šeredně odskákala!

Producentka řekla, že Ivana se chová jako malá trucovitá holka! A to neměla dělat...
Producentka řekla, že Ivana se chová jako malá trucovitá holka! A to neměla dělat...  (Foto Aha!: Martin Hykl, Marek Pátek, Martin Sekanina, ara)

Producentka muzikálu Přízrak z Londýna Ema Krahulíková neprožívá zrovna šťastné období. Musela řešit absenci Ivany Gottové (39), která s velkou slávou do show naskočila, aby následně kvůli zdravotním důvodům odstoupila, navíc se stala pro řadu lidí veřejným nepřítelem číslo jedna. Dovolila si totiž dosud nedotknutelnou Ivanu Gottovou kritizovat.

V rozhovoru pro Aha! označila Gottovou za rozmazlenou holkou, zpochybnila její důvody odchodu z muzikálu a poštvala tím proti sobě ve finále i samotného Karla Gotta (75), který se jako správný rytíř své ženy zastal, byť řada lidí z oboru si o tom myslela své.
Právě to, že se sám Gott postavil za svou ženu, znamenalo, že se do Krahulíkové pustil kde kdo. V duchu hesla »Všichni za Karla« se rozpoutal hon na producentku.

„Užila jsem si svoje. Lidé na mě nakydali strašnou špínu. Dozvěděla jsem se o sobě nepěkné věci, třeba to, že jsem nejtlustší a nejošklivější produkční v republice,“ kroutí hlavou Ema, která si příště nejspíš hodně rozmyslí, co komu řekne.

Hlavní, po čem teď touží, je klid. „Opravdu se nebudu už k ničemu vyjadřovat, ani k tomu, jak Ivana měla na má slova zareagovat. Vůbec jsem je nezaregistrovala, nevím, proč bych měla číst nějaké její vyjádření. Je to pro mě uzavřená záležitost. Alternaci za ni mám a tím to pro mě hasne. Jediné, co k tomu mohu dodat, je to, že Mistra si nesmírně vážím a je mi líto, že se to takhle muselo řešit,“ řekla webu super.cz producentka muzikálu.



Přečtěte si
matylda-rut
5. 6. 2015 • 11:25

Já to tady beru vážně a proč se vlastně převlékáš, každý ví, že jsi ararat. Nadávám snad já lidem nebo ty? Ty, tak kdo to bere vážně a dělá ze sebe nadčlověka. Ararat nebo mord - stejný styl, opakuje se, co psal pod araratem píše na blesku pod mordem. Kolik nicků máš, jsi snad rozpolcená osobnost, když ti nestačí jeden nick? Víš co, hled si svého nebo is ostatní začnou všímat tebe.

wanaxa
5. 6. 2015 • 02:40

Vidím to takhle: producentka ji angažovala právě jen kvůli jejímu jménu. Využila jí ke své propagaci muzikálu. A teď, když Ivana kvůli nemoci chtěla odejít, neváhala na ni nejpodlejším způsobem poštvat bulvár a dobře věděla, že se na ni lidi z chatu vrhnou jak zběsilí psi. To věděla moc dobře. A přesto to udělala. Co ji k tomu vedlo? Pomstychtivost, že něřídila běh věcí. ona je přece producentka a ona jediná bude tahat za nitky. Ivanu spíš lituji. Koneckonců, obě do toho šly svobodně a dobrovolně. Ivana měla přání si zahrát a ona jí ho splnila hlavně proto, že se jí to zdálo jako dobrý marketingový tah. A Gott, ten se zachoval jediným možným způsobem. Není mu co zazlívat. Vážím si ho i nadále.

mandat
5. 6. 2015 • 02:14

Gottova si dela co chce a vsechno ji projde.Nakonec jeste bude litovana,pritom by mela byt potrestana.Bez kvalifikace a talentu se vecpe do muzikalu.Pak neunese kritiku, tak se hodi marod.Jako tezce nemocna si jde na oslavu narozenin.Kasiruje nemocenskou a je tedy vsechno v poradku ????????????????

mord
5. 6. 2015 • 00:05

Me ararat tu rozhodne není za blazna. To spíš ty protoze bereš vazne tyhle bulvární žvásty v Aha a pomluvám říkáš "názor" mela by ses stydět

sugarbitter
4. 6. 2015 • 14:11

Od dob komunismu s e morálka nezměnila, je stejná jen pod jinou vlajkou/ nebo barvou, jak chcete/Já si MIstra zase vážím jen přiměřeně/ na rozdíl od paní produkční/ neboť za komunistů to byl pěkný korouhvička. zatím opravdu,jak řekl Karel Janeček, není "materiál" a tak svůj zkušební volební systém zskudíí raději v zemi své ženy/ v Tunisu/ Má smutnou pravdu. přítelíčkování a nepoctivost je tu azse a větší,jelikož tu máme jedince s velkými penězi ale někdy s velmi malým morálním kreditem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.