Dva extrémy: Kalivodová shodila 20 kg, zatímco Pawlowská předvedla nohy jako komíny Titaniku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dva extrémy: Kalivodová shodila 20 kg, zatímco Pawlowská předvedla nohy jako komíny Titaniku!

Zatímco Halina odhalila faldíky, Andrea je stále štíhlejší.
Zatímco Halina odhalila faldíky, Andrea je stále štíhlejší. (Aha! - Pavel Machan, Showpix.cz)

Skoro to vypadá, jako by si ty dvě dámy mezi sebou předávaly kilogramy. Zatímco se mezzosopranistka Andrea Tögel Kalivodová (37) chlubí, že od porodu shodila už dvacet kilogramů, Halina Pawlowská (60) vypadá, že tahle váha navíc skončila nějakou nešťastnou náhodou právě u ní.

Jak je na tom aktuálně Halina se svou postavou, prozradila na akci spojenou se čtením její poslední knihy. Zatímco obvykle chodí v obřích šatech, splývajících až na zem, tentokrát si vyrazila v průhledných legínách a poněkud kratších šatech. Tím pádem všem přítomný odhalila přece jen poněkud silnější nohy. Nic naplat, spisovatelka a moderátorka už před časem prohlásila, že hubnutí pro ni není a že nejlepší sport je kafe a dort.

Na druhou stranu dříve plnoštíhlá Andrea Kalivodová stále hubne, díky čemuž má teď dokonce lepší hlas. Znovu se pustila do práce, starost o synka přenechala na manželovi a dál se loučí s kilogramy navíc. Už jich setřásla neuvěřitelných dvacet! „Rozhodně nedržím žádné drastické diety, nikdy jsem je nedržela. Jen se nepřejídám a dodržuji zdravý životní styl. Snažím se i hýbat a práce i Adrian mi také dají pěkně zabrat,“ řekla idnes.cz pěvkyně, která se netají tím, že jí pomáhá ájurvédská medicína s kořeny v Indii.



Přečtěte si
ellenic
18. 5. 2015 • 22:23

zamlzena V tom máš pravdu, když si člověk nedá limit, tak potom je to mnohonásobně těžší . Já si myslím, že to Pawlowská už moc neřeší. Já přiberu 2 kg a už mám signál, že takhle ne a jde to. Je to hlavně o tom chtít a ne to začít řešit až za týden.

nilud
18. 5. 2015 • 18:59

Umaštěný a ukvičení vepřový.

zamlzena
18. 5. 2015 • 17:39

Nepřibírají nemocné ženy a / napříkl. ta štítnice, ale mnoho dalších onemocnění/ Halina to neukočírovala, jelikož pro ni bylo důležité udělat si svoji mez a přes tu nejít,nikoli se na to zcela vykašlat.

zubni.pasta
18. 5. 2015 • 14:18

No tak Halina je sice silná ale je veselá mám ji ráda. Fakt je ten že jí to na zdraví moc nepřidá. Pokud člověk přibere po určitým věku těžko se to sundává. Halina má nemocnou štítnou žlázu možná to je zrovna tím. Rozhodně ji za to že je silná neodsuzuji.

nicnezpravda
18. 5. 2015 • 13:20

Jelikož má k tlouštce genetic.předpoklady,takže nikdy nebyla zcela štíhlá..není silná až po padesátce,ale do té padesátky nebyla tak tlustá..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.