Tereza Černochová: Dovolí otci malé Laury, aby se s ní stýkal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Černochová: Dovolí otci malé Laury, aby se s ní stýkal?

Tereza Černochová
Tereza Černochová (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof, Jan Tůma)

Zpěvačka Tereza Černochová (31) je matkou samoživitelkou. Identitu otce své dcery Laury tají, protože on si to tak přeje. Kdyby život malé holčičky ležel v jeho rukou, zřejmě by se nikdy nenarodila. Jenže Laura je na světě, svojí mamince dělá jenom radost a postoj Terezy Černochové k otci její holčičky je poněkud svérázný…

„Těhotenství nebylo plánované, jelikož jsme ani spolu nechodili. Já jsem se rozhodla, že si dítě nechám, i když on s tím nesouhlasil,“ popsala zpěvačka pro revue.idnes.cz, v jaké situaci se rozhodla mít dceru.

Tereza Černochová se ale neurazila a nevadilo by jí, kdyby se malá Laura s tátou stýkala, jenže to má jedno velké ale… „Tam nejdřív musí vzniknout zájem ze strany jejího otce, což se i tak musí v budoucnu nějak vyřešit. A když se to vyřeší, rozhodně jí bránit nebudu,“ řekla, že zda se bude Laura setkávat s tátou, záleží jenom na něm. Nicméně zpěvačka si umí představit i variantu, že jednou najde muže, který bude na její dceru tak hodný, že mu bude říkat tati.



Přečtěte si
jity
15. 5. 2015 • 09:37

soltero1 ano je to tak, někdy člověku zůstává rozum stát jak se dokáží ženy vyjádřit. O Tereze vědí jen to co píše bulvár a ten si napíše co chce a ne to co řekla Tereza. Proč bych měla hodnotit s kým měla sex, anebo dokonce ho neměla mít a ještě jí při tom asistovat s kondomem.

bella.
14. 5. 2015 • 23:49

soltero1 antikoncepce je prostředek proti početí, berme to tak že jím je kondom taky.A berme to tak, že kondomy jsou u náhodného sexu skoro povinné kvůli pohl. přenosným chorobám v dnešní době. Sečteno, podrženo, blbá je o tom žádná. Zatím hájí zájmy toho frajera, nikde nevidím, že by hájila zájmy dítěte, který si upletla.Je normální tutlat dítěti otce?!

soltero1
14. 5. 2015 • 21:06

Asi nejste žena, ze? Žádná antikoncepce není stoprocentní... V článků nikde není uvedeno, ze se na antiko vyprdla. To jsou jen vaše domněnky. To, že mela chuť na sex, je také zcela přirozená věc... A to, ze z toho styku otěhotněla se prostě stává, to je jista daň... Kdyby šla na potrat, tak by byla "čistější" ? Podle me se k tomu postavila čelem... Akorát ten její chlap je holt slaboch.

ararat
14. 5. 2015 • 17:15

nazdar šmudlo

ararat
14. 5. 2015 • 17:12

nazdar šmudlo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.