Libor Baselides: Budu učit i zpívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Libor Baselides: Budu učit i zpívat!

Libor Baselides nelení a tvrdí, že se brzy stane uměleckým a navíc i zpívajícím ředitelem Televizní školy v Praze.
Libor Baselides nelení a tvrdí, že se brzy stane uměleckým a navíc i zpívajícím ředitelem Televizní školy v Praze.

PRAHA – „Od května budu uměleckým ředitelem nové Televizní školy v Praze, v té době mi vyjde kniha, kterou jsem nazval Dopisy od táty. Tam popisuju mé zážitky z cest.


Také stále zpívám a píšu nové písničky,“ řekl deníku Aha! Libor Baselides (42). Moderátor a bývalá hvězda televize Nova si zahrál ve filmu Alchymistovo zlato, jehož natáčení se pro něj na chvíli změnilo v peklo!

„Málem jsem se při jedné scéně oběsil, také jsem tam nosil malé boty, ze kterých mi otekl palec. Když jsem přišel k doktorovi, ten byl opilý a chtěl mi ho amputovat,“ vysvětlil nám své trable Baselides. Ten bude v blízké době pendlovat mezi Prahou a ostrovem Lanzarote, kam natrvalo odjela jeho bývalá žena s jejich desetiletým synem.

„Nevadí mi to, naopak, žil bych tam vždy od listopadu do března, takže bych se vyhnul české zimě. Myslím si také, že je to dobrý kompromis,“ usmívá se moderátor. Nad tím, že se o něm před dvěma lety mluvilo jako o dlužníkovi, který nezaplatil za pořádané akce, mává rukou. „Bylo to jinak! Ti, kteří to pořádali, dali od toho ruce pryč a já to jako moderátor akcí schytal za všechny. Takže jsem dostal nálepku toho, co se zadlužil a nebyl schopen zaplatit. S tím už asi těžko něco udělám, ale chci, aby za mě mluvila moje práce,“ dodal Baselides.

Kliknutím zvětšete


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.