Ceny Anděl 2015: To jste v televizi neviděli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ceny Anděl 2015: To jste v televizi neviděli!

Faltýnová se cpe bagetou, podržtaška Mareš a rozjařený Bárta
Faltýnová se cpe bagetou, podržtaška Mareš a rozjařený Bárta  (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan)

Jak to vypadá, když skončí oficiální čast a hvězdy jdou do zákulisí? Podívejte se s námi!

Leoš Mareš (38): Podržtaška
Musel si to odtahat sám. Nejlépe placený český moderátor se pár hodin po vyhlášení cen rozhodl vydat k domovu. V divadle však už asi nebyl nikdo, kdo by mu pomohl s věcmi do auta, a tak mu nezbylo nic jiného, než s taškou v ruce a vakem na oblek postávat na ulici a čekat na odvoz.

Petra Faltýnová (37): Hladová bageta
Tahle modelka si kalorie rozhodně nehlídá! Petru, která přišla podpořit Leoše v jeho moderování, zřejmě balancování na nejvyšších podpatcích večera pořádně vyhládlo. Zatímco se Mareš tahal s věcmi, Faltýnová se uprostřed noci na ulici s chutí zakousla do koupené bagety.


Debbie (21): Špindíra večera
Mladá zpěvačka, která se poprvé objevila v Česko Slovenské Superstar, se s etiketou nepáře. Po několika hodinách ve společenských botách ji bolely nohy natolik, že si je bez okolků sundala a před karlínským divadlem, kde se výroční hudební ceny vyhlašovaly, běhala naboso.

Dan Bárta (45): Rozverná líbačka
Jako zamilované hrdličky. Tak na ulici dováděl zpěvák se svou přítelkyní a tiskovou mluvčí ČT Alžbětou Plívovou. Dvojice se v noci vyloupla z divadelního klubu v dobré náladě. Vedle romantických polibků se svou partnerkou si hudebník na chodníku i zatančil.

Aneta Langerová (28): Andělská pařmenka
Zpěvačka shrábla během večera hned čtyři sošky Andělů. Zatímco jiní by si je hlídali jako oko v hlavě, ona je s přehledem během oslavy vystavila na stůl a vůbec jí nevadilo, že se kolem jejích cen popíjí a kouří jako o život. Podívat se na ně přišla i Ewa Farna (21).



Autor:  lbp,mir,hoh

Přečtěte si
anezat
18. 4. 2015 • 22:25

Vitrína tam nebyla, tak je Aneta dala na stůl a AHÁci ji okamžitě musí pomluvit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.