Tereza Kostková přiznala: Jak moc teď doma křičí a kvůli čemu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tereza Kostková přiznala: Jak moc teď doma křičí a kvůli čemu!

Tereza Kostková v Cestách domů.
Tereza Kostková v Cestách domů. (FTV Prima, TV Nova )

Herečka Tereza Kostková (38) je na roztrhání, kromě dobře rozjeté profesionální kariéry musí zvládnout i péči o svého šestiletého syna Toníka. Sama o sobě ale říká, že vede úplně obyčejný život, jenže stejně musí tu a tam zakřičet…

Mít rodinu a kariéru považuje herečka za úplně normální věc, nad kterou není potřeba se pozastavovat.  Obyčejný život se podle jejího názoru prostě skládá z plození, péče o děti a výkonu dalších činností. „Je to otázka logistiky, poskládat den organizačně,“ vysvětlila Tereza.

Kostková o sobě tvrdí, že není zbytečně přísnou matkou, ale když je potřeba, umí být pevná v postojích, k tomu prý dospěla postupem času. „Nemusím už často a moc křičet, jsem taková klidnější,“ řekla v Kostková v rozhovoru pro revue.idnes.cz.

„Občas samozřejmě Toník zkouší, kam až může zajít. To dělají všechny děti. A  ne jenom děti,“ dodala s tím, že je potřeba jasně vymezit, kdo je tady rodič.

Před nějakou dobou prošlo manželství Terezy Kostkové a divadelního režiséra Petra Kracika (56) krizí, ta byla naštěstí zažehnána a jejich manželství vydrželo.



Přečtěte si
eisenbieger
20. 3. 2015 • 05:36

tahle panitschka je sen kazdyho chlapa pac ma strukturu co se domacnosti tyce a neskutecne pritahujici postavu ... ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.