Ať se Kostková rozvede, vždyť to kromě ní bude každému stejně jedno. Brát si ho nemusela, věděla, co má za sebou. Zajímavé role jí bude přihrávat někdo jiný.
Jo, chápu, ale nesměla by se o to mlíko dělit s Thajkami , kdy on si za nimi běhá pro " tantrický " sex a masáž .
Není mlíko jako mlíko a holt jí opakovaně zbejvá jen to odstředěný. Ale, neber to! Za ty role a kšefty .....
-bello- Také mám takový dojem, že se za tím vším skrývají kšefty pro Kostkovou . Dokud nepřetáhla Kracika od Veroniky Gajerové, se kterou má syna a dceru, tak nebylo o Kostkové tolik slyšet.
prrddellenic (_!_)
Tebe by by měl někdo přetáhnou přes ten tvůj hrb , přiblblá drbno !
Radši odhlaš internet a peníze posílej do ústavu pro dementy , už se tam na tebe těší tak ať máš protekci ty knězovo vemeno !
kraken.000 prrddellkraken (_!_) Hlupáku omezený, do ústavu pro dementy patříš Ty sám!!!! Do vemen knězových nadávej svojí mámě, že takového tupce vůbec porodila !!!!
ararat To jsi psala mně? Nejmenuji se Markéta a už jsem Ti jednou psala vzkaz, že si mne asi s -bello- pleteš. Můžeš mi to vysvětlit, proč? Já totiž ani s ní ani s mekanikem nemám nic společného, skutečně. Přeji hezký večer.
ellenic
já taky nejsem Markéta a mekanik s jedním k je z Českých Budějovic a je to chlap, já z jsem Prahy a meka znám.
Ararat + její nicky + mord + kraken tohle dělají prostě schválně .
Ararat je bábinka z Ostravy .Takový má nick na fcb .
To je vše co k tomu mohu říct.
Ze starých dobrých diskutérů je tady snad už jen teri, bum bác , změnilo se to dost.Mek na to kašle taky.Škoda.
Teri
nedělej to, vrať se, kašli na to,Jo natáhlo se sem leccos, snad to odpadne.Já si pamatuju na moje začátky, jak jste mě vzali s mekem do party a byla občas sranda " MY VELKÁ TROJKA "
Pořád tady zůstalo pár slušnejch lidí .Dneska jsem (přísahám nekecám mluvila s mekem. Přijede do Prahy před vánocemi.
Ty jsi z Barrandova, že? Co u Modré laguny ? Poznáme se podle bot, já Camper ty Gabor ( Pamatuju si, vidíš ? )
Bylo by to príma, zkusit třeba každou 1. středu v měsíci v 5 pm, co ty na to ?
----
Jsem přesvědčená o tom, že se v AHA do těch komentů někdo montuje.Nejsem blbá .Když hergot vidím na vlastní oči přede mnou na ploše vyskočit komentář s mým vlastním nickem a přisprostlým obsahem, který jsem nepsala, jen zírám a říkám si sakra, tak heslo k němu mám jen já ( a může do něj jen správce sítí v AHA ) .Tedy odvozuju , že nějaký blb má v popisu práce tady ty lidi tady hecovat. Jinak si to vysvětlit neumím.
Měj se krásně , Modrou lagunu promysli, máš na to ještě 1,46min a neblbni, vrať se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-bello- Díky za vysvětlení, už jsem v tom měla zmatek. Já mám dceru Markétu, ale já se jmenuji jinak a nesouvisí to s nickem. Také pamatuji, že kdysi bývala tady na diskuzi úplně jiná pohoda a slušnost. Kdysi jsem jednomu trochu vulgárnímu autorovi napsala, jestli ho to baví, takhle psát no a nakonec jsme se zdravili přes diskuzi, uznal, že to občas přeháněl. Byl z Brna a najednou už jeho vulgarity přestaly. Přeji hezký večer .