"Opotřebovaný" Ivan Mládek: Vysmál se vrstevníkům a ukončil kariéru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

"Opotřebovaný" Ivan Mládek: Vysmál se vrstevníkům a ukončil kariéru!

Ivan Mládek
Ivan Mládek (Foto Aha! - Martin Pekárek)

Ivana Mládka (73) máme zažitého hlavně jako zpěváka a komika, také se ale věnuje psaní textů, skládání hudby a kreslení. Jeho kariéra trvala dlouhých 46 let. Teď ovšem přišel s prohlášením, ze kterého je jasné, že tady končí sranda…

„Když vidím své vrstevníky, kteří furt lezou na obrazovku, tak z toho mám rozporuplné pocity,“ prohlásil Mládek v rozhovoru pro Frekvenci1 s tím, že kolegové z branže, kterým je přes sedmdesát a veřejně se prezentují v médiích, mu přijdou k smíchu.

Mládek svůj odchod z televize plánoval už delší dobu a svému plánu i dostál. „V nejlepším se má přestat. Když nám skončil seriál na TV Barrandov, tak jsem toho využil a zapíchl to,“ vysvětlil Mládek, proč končí právě teď. Zpěvák je rozhodnutý svůj čumák do televize už nestrkat a po vlastním pořadu v televizi už netouží, protože je s tím moc práce. „Už jsem starej dědek. Já si myslím, že do televize mají jít mladí,“ osvětlil Mládek, že své rozhodnutí myslí vážně. Svůj volný čas teď hodlá věnovat kapele Banjo Band a malování, nebrání se ani skládání hudby, ale pro televizní obrazovku už si podle vlastních slov připadá opotřebovaný.

Ukázku z Mládkovi tvorby najdete v galerii.



Přečtěte si
diodaa
26. 2. 2015 • 19:25

P. Mládka jsem měl vždy rád jako komika i jako zpěváka. Škoda že odchází. Jeho nejlepším a zárověn nejpravdivějším seriálem byla Noha 22 a má mít 17 dílů. Zajimavé je, že tento seriál se moc rezp. vůbec nevysílá, proč asi? Inu je moc pravdivý, trochu v nadsázce, ale vystihuje náš skvělý zdravotní systém. Právě tento seriál šlape mnoha vlivným lidem na paty. Je vidět, že politika a výkonná moc opět převažuje na svobodou a kultůrou.

ivoadler
26. 2. 2015 • 11:49

Mládek je mi blízký svým provokativním humorem. Někdo ho proto nemá rád, ale já ho můžu. Ať už jsou pohnutky jakékoliv, dělá dobře, že skončil.

mekanik
26. 2. 2015 • 11:00

ivanhoe benžo tak trochu kecá,není už o něho zájem dávno tak háže patky jako že ostatní jsou k smíchu atd.poněkud to zavání ivane

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.