"Když nezhubnete, zemřete!" Manželé začali jednat a výsledek je famózní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

"Když nezhubnete, zemřete!" Manželé začali jednat a výsledek je famózní!

Fotografie
Fotografie (internal)

Obézní páreček z Anglie si tak dlouho užíval nezdravých tučných jídel, až se to drsně podepsalo na jejich zdraví. A když Joanee (31) dokonce kvůli nadváze přestala dostávat menstruaci, vyhledala doktora. Ten pro ni neměl dobré zprávy…

Joanne žije se svým partnerem Barrym a společně vychovájí syna (9). V těch nejhorších momentech se žena ani nemohla vyškrábat do patra, proto si oblečení musela nechávat v přízemí. Místo zdravého vaření si nechávali posílat domů různá rychlá občerstvení a oni nic se nestarali. Nakonec ale Joanne přestala dostávat menstruaci a to byl nejvyšší impuls k tomu, aby vyhledala lékaře.

Pár řešil své problémy s obezitou nakonec společně a k jejich šoku jim doktor řekl, že když nezačnou jednat teď, za pár se let se ují k smrti. Jako první se iniciativy chopila Joanne, která chtěla jít zároveň vzorem synovi. Vyhledala poradce, zmenšila porce a jedla nízkokalorické pokrmy. Snaha se vyplatila, a když její přítel viděl, jak jí to jde, přidal se s hubnutím k ní. Teď už oba dokonce sportují a nestydí se ani ukazovat v plavkách. Dohromady předtím vážili skoro 300 kilo, nyní Joanne váží kolem 70 kilo a její partner Barry kolem 90. Oba jsou připravení ještě více sportovat a konečně se starat o své tělo.

Autor:  mpa

Přečtěte si
jozefe
20. 2. 2015 • 07:53

Oni vypadaj hnusně či jsou chudí nebo tlustý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.