Helena Vondráčková To je tóčo! Čtyřikrát za dva dny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Helena Vondráčková To je tóčo! Čtyřikrát za dva dny!

Moderátorka Helena s kompletním týmem jednoho z dílů! Zleva pianista Petr Vondráček, Hana Křížková, Jan Čenský, Tomáš Savka, Heidi Janků a druhý pianista Dan Barták.
Moderátorka Helena s kompletním týmem jednoho z dílů! Zleva pianista Petr Vondráček, Hana Křížková, Jan Čenský, Tomáš Savka, Heidi Janků a druhý pianista Dan Barták. (Aha! – Petr Novotný, Dalibor Puchta)

PRAHA – Tomu se říká mazec! Díky svému raketovému pracovnímu nasazení stíhá zpěvačka Helena Vondráčková (59) natočit dva díly populární hudební soutěže Hvězdy u piana televize Prima za jeden den! Hned po natáčení totiž odjela na Slovensko, kde vystupuje se Štefanem Skrůcaným v sérii svých talk show!

  • Proč byl Čenský nervózní?
  • Proč se Heidi hádala?

A koho že si to Helena pozvala do dílů, které se natáčely? Třeba herce Jana Čenského a zpěváky Karla Černocha, Tomáše Savku, Marii Rottrovou nebo Heidi Janků... A začaly se dít věci!

Nejvíce natáčení prožíval herec Jan Čenský, který byl nesvůj ze své přítomnosti mezi samými zpěváky. Soutěžil totiž v Hvězdách u piana jako první herec od začátku natáčení, a musel se tak poměřit se zpěváky, jako jsou Heidi Janků, Tomáš Savka nebo Hana Křížková. Jeho obavy ale byly zbytečné, po zvládnutí tanečních variací ve StarDance dokázal Čenský ovládnout i svůj hlas. „Na začátku z toho byl trošičku nervózní a nevědomky se i mračil, ale pak se rozjel a zpíval jako hotový profesionál,“ prozradila deníku Aha! Helena, kterou gentleman a ideál mnoha ženských srdcí Čenský roztančil svým podáním písně legendárního milovníka Oldřicha Nového Jen pro ten dnešní den, které kdysi podlehla i Adina Mandlová. Úplně jiný žánr si »zpěvák« Čenský zkusil v trampské písničce Niagara, při níž se sžil s imaginárním koněm!

Čenský však měl proti sobě tvrdého soupeře v Heidi Janků! Zpěvačka byla ten den totiž plná energie, chtěla za každou cenu vyhrát a v konkurenčních týmech vyvolala velkou rivalitu, která skončila i hádkami o body! „A také se jí to vyplatilo, protože Heidi vyhrála,“ prozradil deníku Aha! scenárista pořadu a bývalý šéf zábavy na Nově Ivan Rössler.

V dalším díle se zase proti sobě postavili třeba nemocí pohublý Karel Černoch s Yvettou Blanarovičovou a Bohušem Matušem. Zábavnou hudební soutěž a přátelské písničkové klání mezi českými hvězdami můžete sledovat každý pátek od 20 hodin večer na Primě.

13.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.