Utajená dcera »Pyšné princezny« Vránové: Pořád jí posílá peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utajená dcera »Pyšné princezny« Vránové: Pořád jí posílá peníze!

Herečka Vránová podporuje další dceru a hraje v seriálu Svatby v Benátkách.
Herečka Vránová podporuje další dceru a hraje v seriálu Svatby v Benátkách. (Foto Aha! – Pavel Machan, Malík, Černohorský )

Herečka Alena Vránová (81) ztratila nedávno dceru Markétu (55), která podlehla boji s alkoholem, ale žal léčila prací a péčí o další členy rodiny. K nim poněkud nestandardně přibyla další dcera.

Alena Vránová se totiž rozhodla podpořit projekt adopcí na dálku a v Africe si vybrala holčičku, které pravidelně posílá peníze na vzdělání. Čtrnáctiletá Nakató tak díky ní dostala jedinečnou příležitost ke studiu. Vzhledem ke špatné situaci v její rodině by si to jinak nemohla dovolit.

„Vybrala jsem si ji mezi dětmi, které k adopci na dálku nabízela charita a každý rok posílám peníze, umožňující její vzdělávání. Je to částka, kterou si může dovolit snad každý člověk s průměrným výdělkem,“ přiznala Vránová serveru vipstory.cz.

Po smrti dcery Markéty, která svou matku akorát neustále z něčeho obviňovala a svalovala na ní veškeré své problémy, se může věnovat vnučce Tereze (27), která už má dokonce vlastní a děti a babička Vránová si tak může užívat svých pravnoučat. Vypadá to, že herečka je ochotná pomáhat kde se dá, je tedy škoda, že její vlastní dcera si nikdy pomoci nenechala a svoje problémy doslova utopila v alkoholu.

Autor:  mpa

Přečtěte si
qwertina
12. 8. 2016 • 22:41

t.novak
27. 1. 2015 • 20:47

Alenka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.