Zakázaná oslava narozenin Jany Brejchové: Stejně měla hosty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zakázaná oslava narozenin Jany Brejchové: Stejně měla hosty!

Na zakázanou oslavu Jany Brejchové přišla Tereze Brodská s doprovodem.
Na zakázanou oslavu Jany Brejchové přišla Tereze Brodská s doprovodem. (Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Herečka Jana Brejchová, která se už více než rok potýká s vážnými zdravotními problémy, oslavila včera 75. narozeniny. Oslavu ale nechtěla a všem, kteří se chystali ji navštívit, na dálku vzkázala, že si to nepřeje. V rehabilitačním centru ale nakonec úplně sama nezůstala.

Do rehabilitačního centra se Brejchová přestěhovala poměrně nedávno z pražských Malvazinek. Ústav vybrala její dcera Tereza Brodská a Jana Brejchová si ho zatím poměrně pochvaluje.

A právě Tereza včera za svou maminkou vyrazila poté, co se stavila pro květiny, nějaké dobroty, mimo jiné ze světa oříšku a řeznictví. Stavila se také v drogérii. Pak už obtěžkána taškami a s kyticí v ruce vyrazila za maminkou. A nešla sama, doprovodil jí její syn Samuel Slavík a neznámá dívka, která by snad mohla být přítelkyní Samuela. Herečka tak nakonec na své narozeniny nebyla úplně sama, což je jen dobře.

Přejeme brzké uzdravení!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.