Reprezentant Kolář trpí: Půl roku po svatbě mu rakovina zabila manželku Terezu (†30) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Reprezentant Kolář trpí: Půl roku po svatbě mu rakovina zabila manželku Terezu (†30)

Daniel své lásce vždy po gólu ukazoval z rukou složené T (jako Tereza).
Daniel své lásce vždy po gólu ukazoval z rukou složené T (jako Tereza). (Aha! - Martin Sekanina, ara)

Osud dokáže být neuvěřitelně krutý. Fotbalový reprezentant Daniel Kolář (29) se teď o tom přesvědčil. Jeho milovaná Tereza, kterou si před půl rokem vzal, už není na tomto světě. Zabila ji rakovina.

Po každém svém gólu ukazoval rukama písmeno T, někdy přidal vzdušný polibek nebo srdíčko. Vše patřilo jeho lásce a manželce Tereze. Jenže teď je po všem, mladou ženu si v sobotu vzala zákeřná nemoc.

Sám Daniel, odchovanec Sparty, který ale válí v plzeňské Viktorce, na sobě nedával znát, že jeho žena bojuje o život. Byl jako vždy spíš tichý a skromný. A podobně sympatický projev mívala i jeho Tereza. „Na Danim si vážím jeho vyrovnané osobnosti. Sedli jsme si, léta se poznáváme, tolerujeme se a jeden druhého si vážíme,“ řekla Tereza před časem Plzeňskému Deníku.

Tereza s Danielem spolu byli osm let a věrně s ním putovala po všech fotbalových štacích, ať už to byla Sparta, Slovácko, Blšany nebo nynější Plzeň. Seznámili se na diskotéce v Tuchoměřicích, jak Tereza, původním povoláním kosmetička, přiznala zhruba před rokem…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.