Byla s flirtujícím Hapkou do konce, ale jak to začalo? Mistře, vy mi taky polibte pr*el! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Byla s flirtujícím Hapkou do konce, ale jak to začalo? Mistře, vy mi taky polibte pr*el!

Petr Hapka byl velkým chovatelem koček, a tak se vlastně seznámil s léčitelkou Janou Synkovou.
Petr Hapka byl velkým chovatelem koček, a tak se vlastně seznámil s léčitelkou Janou Synkovou.

Od roku 1988 dělá alternativní medicínu a o Petra Hapku se starala poslední půl rok jeho života. Velkému přičinění Jany Synkové (49) vděčí skladatel za to, že neumíral v bolestech a s proleženinami. Jak vzpomíná ošetřovatelka na ty první i poslední chvíle v přítomnosti hudebního velikána?

První setkání s Petrem Hapkou si Jana Synková pamatuje dodnes. "Jednou mi volala Olina Michálková, že Péťa lezl do sklepa pro kočku s koťatama a bolí ho záda. Cestou na Okoř jsem si představovala, jak vypadá, protože jsem ho znala jako charismatického úžasného muže a připravovala si tu komunikaci," vzpomíná v Sedmičce Jana Synková.


"Když jsem přijela, tak mi otevřel dveře v trenýrkách a nátělníku. Tak jsem mu řekla: 'Mistře, vy mi taky polibte prdel. V noci jet na Okoř srovnat vám záda a takové setkání.' On se začal smát a řekl: 'Dáma promine, já jsem to nějak přehnal. Jdu dojíst polívku, abych se vzpamatoval, a svěřím se do vašich rukou.' Takové byly naše začátky," říká ošetřovatelka s tím, že diplomacie šla stranou.
Ze svého charismatu prý nic neztrácel ani na smrtelné posteli, i když byl v podstatě ležák. Když byl při smyslech, dokonce se svými ošetřovatelkami flirtoval. "On na mě fungoval úplně normálně. Když komunikoval, bavili jsme se o všem. Dělal si srandu, špičkoval. Samozřejmě flirtoval," dodává Jana Synková, která bude vždy na Petra Hapku vzpomínat v dobrém.



Přečtěte si
ivoadler
9. 12. 2014 • 14:59

Všichni tihle pubertální kumštýři jsou svou snahou okouzlovat za každou cenu směšní. Jsou ovšem příliš blbí, aby jim to došlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.