Nemocný František Němec: Těžká cukrovka a kolapsy na place! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nemocný František Němec: Těžká cukrovka a kolapsy na place!

František Němec
František Němec (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Oblíbený herec František Neměc (71) v posledních letech výrazně omezil natáčení a není o něm tolik slyšet. Důvodem jsou zdravotní problémy, kvůli kterým má dokonce problémy při natáčení.

Tatínek z filmů Jak vytrhnout velrybě stoličku či Jak dostat tatínka do polepšovny na tom není podle magazínu Sedmička nejlépe. Trápí ho těžká cukrovka, se kterou musí bojovat denně. Nemoc ho značně omezuje a on musí odmítat pracovní nabídky.

Na place si při zkouškách nebo natáčení musí několikrát píchat inzulin a dokonce se několikrát stalo, že zkolaboval. Velkou oporu má herec naštěstí v rodině. 40 let je se svojí paní Ivanou Němcovou a společně mají dvě dcery. „Starší dcera léta pracovala ve správě opery a později baletu Národního divadla, druhá dělala produkční Komorní filharmonie,“ řekl Neměc Sedmičce.

Radost mu dělají i vnoučata. „A máme čtyři vnuky ve věku od dvou do čtyř a půl roku. Být dědečkem je nepopsatelné. Na jednu stranu bych chtěl být s nimi déle, ale je to i únavné. Ale jsem rád, že život takhle jde, jsou děti, zeťové a vnuci. Přijdou s těmi bagry a autíčky a já, protože jsem takové hračky neměl, si s nimi hraju,“ poodhalil své soukromí herec.



Přečtěte si
kmir@...
10. 2. 2018 • 20:29

Frantisek je vynikajici herec, drzim palec, aby se zdravicko spravilo.

mord
9. 12. 2014 • 09:14

Tebe taky bud v klidu

camse
8. 12. 2014 • 13:38

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.caveso.webnode.cz http://caveso.webnode.cz/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.